News

Scandal la Realitatea TV între Denise Rifai și Dacian Cioloș. ”Nu mai răspund la prostii de-astea!”

02.04.2019 | 09:14
Scandal la Realitatea TV intre Denise Rifai si Dacian Ciolos Nu mai raspund la prostii deastea

Realitatea TV nu scapă de probleme. După ce patronul Cozmin Gușă a anunțat că postul a intrat oficial în faliment, un nou scandal zguduie din temelii canalul de știri. Duminică seara, telespectatorii au fost martorii unor șcene incredibile, petrecute în timpul emisiunii Jocuri de Putere.

Denise Rifai l-a scos din minți pe Dacian Cioloș

Odată cu decizia lui Rareș Bogdan de a intra în politică, aflându-se acum pe listele PNL pentru alegerile europarlamentare din mai, locul acestuia la pupitrul emisiunii Jocuri de Putere a fost preluat de Denise Rifai.

Invitat în platoul emisiunii de analiză politică, Dacian Cioloș, unul dintre liderii alianței USR-PLUS, a fost scos din minți de întrebările primite din partea moderatoarei. Mai mult decât atât, la un moment dat, fostul prim-ministru a avut o reacție dură la adresa ziaristei, refuzând totodată să-i mai răspundă.

Denise Riffai prezintă emisiunea Jocuri de Putere, după plecarea lui Rareș Bogdan
Denise Riffai prezintă emisiunea Jocuri de Putere, după plecarea lui Rareș Bogdan

Dacian Cioloș către Denise Rifai: „Nu mai răspund la prostii de-astea”

Spiritele s-au încins în momentul în care Denise Rifai, moderatoarea emisiunii, a abordat subiectul referitor la decizia Ralucăi Prună, membru important al PLUS, de a se retrage din partidul politic condus de Dacian Cioloș.

Doamna Raluca Prună a ales să declare în mod public că se separă de partidul dvs că nu vă delimitați de doamna care propăvăduieste traiul în grup, doamna care spune că flatulența în general… Știți foarte bine” , și-a început Denise Rifai întrebarea, fiind imediat întreruptă de Dacian Cioloș. „Să nu intrăm în ridicol” , a reacționat fostul prim-ministru, moment în care între cei doi  a avut loc un adevărat schimb de replici.

Nu sunt declarații ridicole. Sunt declarațiile doamnei Oana Bogdan” , a replicat moderatoarea, iritându-l din ce în ce mai tare pe Dacian Cioloș. „ Nu sunt declarații. Au fost comentarii făcute într-un cadru privat care au fost aduse și întreținute în spațiul public. Nu sunt afirmații ale partidului. Oana Bogdan a fost secretar de stat în Guvernul pe care l-am condus și a apărat proprietatea acolo alături de noi. O apără în continuare” .

O altă întrebare care l-a nemulțumit pe Dacian Cioloș este legată de legătura de rudenie pe care acesta ar avea-o cu Virgil Ardelean: „Sunteți nepotul domnului Ardelean?” . „ Nu sunt niciun nepot. Suntem din același sat” , a replicat președintele PLUS, vizibil iritat de acest subiect, după care a continuat: „Știți ce… eu nu mai răspund la prostii de-astea!” .