News

Scandal între Mălin Bot și Cristian Mihai Dide: „Ce contracte ai în Teleorman?”

Autor: Eduard Nicolae Popa | 14.08.2019 | 18:35
Scandal între Mălin Bot și Cristian Mihai Dide: „Ce contracte ai în Teleorman?”
Scandal între Mălin Bot și Cristian Mihai Dide *foto: captură youtube

Scandal marți seara în Piața Victoriei, între doi dintre cei mai vizibili protestatari. Fostul jurnalist Mălin Bot și antreprenorul Cristian Mihai Dide s-au certat pe tema banilor pe care cei doi îi fac în viața de zi cu zi. Asta după ce Bot a scris pe contul său de patreon, acolo unde își primește donațiile, că Dide a făcut bani din contracte cu statul în județul Teleorman.

Dialog incendiar între Mălin Bot și Cristian Mihai Dide

Totul a început după ce un protestatar l-a acuzat pe Dide că are contractual cu statul cu firma sa din Teleorman:  „Zi ce contracte am eu în Teleorman! Să ne spună Mălin Bot ce știe despre contractele firmei mele din Teleorman. Am o firmă din 2008”. Apoi, Dide i s-a adresat lui Mălin Bot „Spune ce știi despre asta. Eu am contracte în Dubai, Kuwait, Arabia Saudită”, a zis acesta.

A urmat apoi un schimb de replici destul de încins între Bot și Dide:

„Mălin Bot: Ce contracte ai în Teleorman? Cu ce instituții?
Cristian Mihai Dide: Păi spune tu!  Eu nu am contracte cu statul în Teleorman! La momentul actual nu am și nici nu am avut.
Mălin Bot: Nu ai avut în ultimii doi ani?
Cristian Mihai Dide: Nu, nu am avut.
Mălin Bot: Ce faci dacă apar documente cu contractele din Teleorman? Ce o să zici?
Cristian Mihai Dide: Nu sunt contracte din Teleorman. Dacă apar documente sunt false. Tu ai zis că am contracte cu statul. Ai scris pe Patreon. În cât timp ieși cu
documentele alea?
Mălin Bot: O să vedem…
Cristian Mihai Dide: Deci nu ai nimic. Nu știi nimic despre firma mea”, ar fi fost dialogul dintre cei doi, potrivit DC News.

Scandal între Mălin Bot și Cristian Mihai Dide
Scandal între Mălin Bot și Cristian Mihai Dide *foto: captură youtube

Cine e Cristian Mihai Dide, antreprenorul devenit protestatar #rezist

Cristian Mihai Dide are 33 de ani și este crescut și născut în localitatea teleormăneană Videle. El are o firmă specializată în proiectarea, instalarea și mentenanța sistemelor de detecție și stingere de incendii (PSI). În 2016 el a pus bazele ong-ului Evoluție în Instituție, care are în vedere monitorizarea activității instituțiilor publice din județul Teleorman.

Dide este unul dintre cei mai vizibili protestatari din Piața Victoriei, lucru care s-a văzut și la protestul din 10 august, când a venit cu o platformă pe care jandarmii au insistat să o ia din Piață. Dide a insistat însă ca această să rămână.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!