Fotbal intern

DINAMO. Paul Anton nu se joacă: ”Ne batem la TITLU!”

UPDATE 18:57 / Paul Anton a dezvăluit care au fost motivele pentru care a ales să semneze cu Dinamo, deşi a avut o ofertă generoasă din partea Stelei, la începutul campionatului....
08.09.2015 | 19:00
DINAMO Paul Anton nu se joaca Ne batem la TITLU

UPDATE 18:57 / Paul Anton a dezvăluit care au fost motivele pentru care a ales să semneze cu Dinamo, deşi a avut o ofertă generoasă din partea Stelei, la începutul campionatului.

“Am ales Dinamo pentru că este un club foarte important. Şi nu mă refer doar la România cînd zic club important. De asemenea, îmi place faptul că se mizează foarte mult pe jucători tineri. Pentru mine a fost o deosebită plăcere să văd că sînt dorit de Dinamo. Nu în ultimul rînd, am ales Dinamo datorită lui Mircea Rednic.

Consider că Mircea Rednic este un profesionist desăvîrşit. Şi, mult mai important, este un antrenor care ştie să lucreze cu tinerii. Am foarte multe de învăţat de la dînsul şi sînt convins că voi progresa foarte mult sub comanda dînsului.

Mircea Rednic m-a dorit foarte mult şi a sunat în permanenţă să se intereseze de mine. Insistenţele dînsului m-au făcut foarte fericit şi contează enorm pentru un fotbalist să ştie că este dorit şi apreciat de un antrenor. Vreau să-i şi mulţumesc pe această cale pentru modul în care mi-a vorbit şi pentru determinarea dumnealui de a mă aduce la Dinamo”, a declarat Paul Anton.

“Ţintesc sus! Deşi avem o echipă cu mulţi tineri, nu avem cum să nu ne gîndim la o clasare în top. Eu sper să cîştigăm campionatul şi voi face tot ceea ce pot pe teren ca acest lucru să se întîmple. Cu siguranţă ne batem la titlu, sper să-l şi cîştigăm”, a încheiat Paul Anton.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE 19:00 / Paul Anton este noul jucător al formaţiei din Ştefan cel Mare: “FC Dinamo Bucureşti şi CS Pandurii Târgu Jiu au ajuns la un acord pentru transferul internaţionalului Paul Anton la clubul din Ştefan cel Mare”, se arată pe site-ul dinamoviştilor.

CLICK PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE

***********************************************************************************************************************

UPDATE 15.33 / Paul Anton a dezvăluit pentru FANATIK.RO că încă nu a semnat contractul cu Dinamo, deşi oficialii gorjenilor au anunţat că jucătorul s-a înţeles cu gruparea din Ştefan cel Mare.

“Încă nu am semnat cu Dinamo. Mai sînt unele detalii de pus la punct şi sper că oamenii din conducere nu s-au grăbit atunci cînd au anunţat transferul meu. Ştiţi şi voi că la negocieri mai pot apărea unele clauze în ultimul moment, pe care cele două tabere să nu le accepte. Aşa că pînă nu văd actele parafate nu mă pot numi jucătorul echipei lui Mircea Rednic. Eu îmi doresc să joc sub comanda dînsului”, a spus Anton pentru FANATIK.RO.

***************************************************************************************************************************

UPDATE 14:29 / După cîteva reprize dure de negocieri, Paul Anton a ajuns în cele din urmă la o înţelegere cu Dinamo în ultima zi de mercato.

Fotbalistul o să fie deţinut în coproprietate de Dinamo şi de Pandurii, nefiind vorba despre o sumă de transfer. Interesant este că mijlocaşul a fost dorit şi de rivala Steaua. Între Anton şi echipa lui Rădoi au existat nu mai puţin de trei tentative de negocieri, dar fotbalistul a declinat de fiecare dată oferta Stelei.  

************************************************************************************************************************

UPDATE 07.09, ora 13:50 / Mutarea lui Paul Anton la Dinamo este tot mai aproape de a se oficializa. FANATIK.RO a aflat că fotbalistul se află deja pe drumul spre Bucureşti pentru a discuta cu oficialii lui Dinamo. Deocamdată nu este nimic bătut în cuie, dar impasul în care intraseră negocierile pe axa Pandurii-Anton-Dinamo a fost momentan depăşit.

***************************************************************************************************************************

Paul Anton este pe cale să fie trimis la echipa a doua după ce conducerea Pandurilor a considerat că impresarul Lucian Marinescu l-a influenţat pe jucător să nu semneze cu Dinamo.

Transferul lui Paul Anton la Dinamo s-a transformat într-o telenovelă, a cîta?!, după ce acelaşi lucru s-a întîmplat şi în momentul în care s-a pus problema unei tranzacţii cu Steaua. Mai ales că, după ce conducerea clubului a considerat că vinovatul care tot pune beţe în roate pentru ca Anton, aflat în ultimele 6 luni de contract cu echipa lui Edi Iordănescu, să semneze cu o altă echipă, este impresarul Lucian Marienscu, oficialii Pandurilor sînt decişi să-l trimită pe căpitanul formaţiei începînd de luni la echipa a doua.

“Anton s-a înţeles cu Dinamo, dar cluburile nu au ajuns la un numitor comun”

Însă versiunea impresarului lui Paul Anton este alta, conform unor apropiaţi de ai acestuia. Jucătorul s-ar fi înţeles cu Dinamo, dar negocierile s-ar fi împotmolit la nivelul cluburilor, care nu s-ar fi înţeles la jucătorii pe care i-ar oferi echipa bucureşteană în schimbul lui Anton.

“Este o mare prostie că Marinescu ar fi de vină. Marinescu este găsit mereu vinovatul de serviciu. Mai bine cei din conducere să iasă în faţă cu declaraţii şi să spună adevărul. Anton s-a înţeles cu Dinamo, dar cluburile nu s-au înţeles!, a dezvăluit pentru FANATIK.RO o sursă din anturajul impresarului Lucian Marinescu.

“În primă fază gorjenii au cerut o sumă de bani pentru acest transfer, dar cei de la Dinamo au spus că nu au bani să plătească. Atunci s-a pus problema unui schimb de jucători, vreo trei de la Dinamo. Însă aici s-au împotmolit negocierile. Gorjenii şi dinamoviştii nu au ajuns la un numitor comun faţă de numele jucătorilor care intră în tranzacţie”a explicat sursa respectivă.

Tags: