Fotbal intern

Scandal uriaş între Cornel Dinu şi Anamaria Prodan: “Femeia asta palmier” / “Specimen fără caracter”

11.10.2018 | 13:26
Scandal uriaş între Cornel Dinu şi Anamaria Prodan. Anamaria Prodan la deschiderea oficială a şcolii de fotbal Lucian Sănmărtean

Anamaria Prodan i-a luat apărarea lui Cristiano Ronaldo după ce a fost acuzat de viol, iar reacţia agentului de jucători a fost imediat taxată de Cornel Dinu, iar de aici totul s-a transformat într-un scandal uriaş.

Știi cum e cu femeile astea care își aduc aminte după 20 de ani că au fost violate de un bărbat (n.r. râde)? I-a plăcut atunci violul și și-a adus aminte după 20 de ani, când ăsta e Ronaldo. Dacă era neica-nimeni pe stradă…”, a spus Prodanca despre Kathryn Mayorga, cea care îl acuză pe Cristiano Ronaldo că ar fi violat-o în 2009.

Scandal uriaş Dinu – Anamaria Prodan

Deranjat de modul în care Anamaria Prodan a abordat situaţia fetei care spune că a fost abuzată sexual de starul lui Juventus, Cornel Dinu a atacat-o în termeni pe soţia lui Laurenţiu Reghecampf: “Apar tot felul de samsari care nu au nimic în comun cu fenomenul și nu se mai poate. Nu se poate să existe femeia asta palmier. E grotesc ceea ce susține, dar noi promovăm fără probleme răul și mizeria, fără să știm să le ascundem. Ea aduce jucători, ea știe tot … Este degradant, este cum ne spunea nouă colonelul Ceacanica, când termina un caz: «Este degradant, este urât, este obscen, este mizeria existenței umane»”, a spus Cornel Dinu la un post de televiziune.

Răspuns dur de la Anamaria

Reacţia agentului de jucători nu a întârziat să apară şi a repostat un mesaj extrem de dur pe care îl postase şi în trecut, după un alt conflict pe care l-a avut cu Dinu: “Oare nu îți e frică, măi Neica nimeni că vine ziua judecății? Și se apropie vertiginos. Semnele le ai deja, nu? Moartea cuiva macină pe oricine pe interior, nu-i așa? Oare într-un mandat de antrenor e posibil să ți se îmbolnăvească jucător după jucător de hepatită și de inimă?

Măi, dragule, Dumnezeu nu doarme, aruncă pete. Dar ce pretenții să ai de la un specimen fără caracter care și-a înjurat ca la ușa cortului oamenii care i-au dat bani să trăiască. Nicolae Badea, pe care l-a numit țigan și Vova Cohn, pe care l-a numit evreu. Și asta doar pentru ca l-au dat afară din clubul Dinamo.

Despre cine vorbim aici? Despre specimenul care a fost ținut de Cristi Borcea de milă ani de zile. Și cine a fost prima persoană pe care a trădat-o NEICA NIMENI ? Surpriză, Cristi Borcea. Asta este legenda lui Dinamo? Acest specimen o să moară foarte urât. NEICA NINENI, tu continui să mori, în timp ce eu continui sa trăiesc!, a spus Anamaria în 201……..şi ANAMARIA menţine:))) Întâi câinele după stapanul! PS.huaaaaaaaaa!!!! Foresta și Kosovo!!!!!”, a apărut pe pagina de Facebook Anamaria Prodan.

Scandal uriaş între Cornel Dinu şi Anamaria Prodan. Mesajul postat pe Facebook de agenta de jucători după ce a fost criticată de Cornel Dinu. Prodanca îl face praf pe dinamovist pe Facebook
Scandal uriaş între Cornel Dinu şi Anamaria Prodan. Mesajul postat pe Facebook de agenta de jucători după ce a fost criticată de Cornel Dinu