Fotbal intern

Circul cu imnul Craiovei continuă! Andrei Păunescu: “O să fac altă piesă!”

29.05.2018 | 12:55
Circul cu imnul Craiovei continua Andrei Paunescu O sa fac alta piesa

Andrei Păunescu, reacție dură în scandaul pe imnul Craiovei! Fiului fostului mare poet Adrian Păunescu este decis să înregistreze cu vocea sa o nouă piesă “Cântec pentru Oltenia!” după ce Ciri Mayer a amenințat că dă în judecată clubul CS U Craiova dacă acesta se va mai folosi de cântecul interpretat de el.

Bănia rămâne un vulcan indiferent de situație, iar oltenii au demonstrat că niciodată în Craiova nu are cum să fie pace. Cum există deja un război la baionetă dus între FCU și CSU, de această dată interpretul imnului “Cântec pentru Oltenia”, Ciri Mayer a interzis conducerii echipei lui Mihai Rotaru să nu se mai folosească de acum de melodia cântată de el, dar compusă de Adrian Păunescu.Ciri Mayer s-a supărat pe oficialii lui CS U că nu l-au invitat și pe el la sărbătoarea din Craiova, acolo unde, cu ocazia câștigării Cupei României, le-a cântat suporterilor olteni Andrei Păunescu.

Andrei Păunescu, reacție dură în scandalul pe imnul Craiovei! “Scot o altă piesă”

Contactat de către FANATIK.RO, Andrei Păunescu, fiul lui Adrian Păunescu, a acceptat să discute despre inițiativa lui Mayer, dar ne-a dezvăluit și care sunt planurile sale de viitor legate de această problemă. “Accept să vorbesc despre acest subiect cu rugămintea să dați tot ce spun eu și nu doresc să faceți din ce vă zic un scandal între mine și domnul Ciri Mayer. Vreau să îl asigur pe domnul Mayer de tot respectul meu, dar eu vă spun acum cum văd lucrurile.

Foarte bine! Domnul Mayer e îndreptățit să ceară să nu se mai difuzeze melodia interpretată de dânsul, dar rețineți că este compusă de tatăl meu. Nu mă interesează de ce s-a supărat, că a fost invitat sau nu la petrecerea respectivă, dar consider că era normal ca eu să fiu chemat. Dacă s-a supărat că eu am fost invitat acolo, iar dânsul nu, nu mai este problema mea. Însă vreau să vă mărturisesc că voi scoate eu o nouă piesă, cu versurile tatălui meu, același imn, dar pe care o voi interpreta eu. Așa nu o să mai fie nici un scandal. Piesa pe care eu o voi scoate poate să fie ascultată și de suporterii lui FCU chiar dacă eu nu am o relație bună cu domnul Mititelu. Pentru suporterii lui FCU am un mare respect așa cum am pentru toți suporterii din Craiova, Nu vreau să intru în niciun război.

Revenind la domnul Mayer, vreau să vă mai precizez unele lucruri. Dânsul a fost un beneficiar al unui produs care nu îi aparține. Rețineți acest lucru. Este foarte important. Tatăl meu se cunoștea cu domnul Mayer și niciodată nu a făcut cu dânsul un contract ferm pentru piesa pe care o cânta. Au avut între ei o înțelegere verbală și de respect reciproc. Niciodată eu sau tatăl meu nu i-am solicitat domnului Mayer vreun ban pentru faptul că el cântă melodia compusă de tata pe la nunți sau diferite evenimente acolo unde domnia sa este invitat. Dânsul nu are beneficii când se duce și cântă melodia respectivă pe la diferite evenimente? Ok, dacă vrea să nu mai fie ascultată piesa cântată de el, atunci voi scoate eu o altă piesă, tot pe versurile respective, ale tatălui meu, dar cântată de mine”, a spus Andrei Păunescu.