News

Scene incredibile în studioul Antena 3! Mihai Gâdea l-a dat afară pe Ionel Dancă. Ce s-a întâmplat

29.03.2019 | 10:03
Scene incredibile in studioul Antena 3 Mihai Gadea la dat afara pe Ionel Danca Ce sa intamplat

Scandal la Antena 3.  Telespectatorii au fost martorii unor scene incredibile, petrecute chiar în studioul emisiunii Sinteza Zilei, programul de analiză politică prezentat de Mihai Gâdea. Moderatorul l-a dat afară din platou pe purtătorul de cuvânt al PNL.

Mihai Gâdea, reacție incredibilă. L-a dat afară pe Ionel Dancă din platoul emisiunii. De la ce a pornit scandalul

Scandalul a fost provocat de Mihai Gâdea. Nemulțumit de afirmațiile făcute de Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal, cunoscutul moderator a avut o reacție incredibilă. I-a cerut lui Dancă să părăsească platoul emisiunii Sinteza Zilei.

Întrebat dacă știe ce făcea Cristina Tarcea pe timpul mandatului Rodicăi Stănoiu, purtătorul de cuvânt al PNL a replicat că nu are cunoștință de astfel de lucruri, moment în care spiritele s-au încins în studioul emisiunii Sinteza Zilei.

Ce a făcut Mihai Gâdea, chiar în timpul emisiunii sale de la Antena 3
Ce a făcut Mihai Gâdea, chiar în timpul emisiunii sale de la Antena 3

Ce s-a întâmplat, chiar în timpul emisiunii de la Antena 3

Mai documentați-vă. Vă zic eu. Era numărul doi din ministerul Justiției, secretarul de stat al Rodicăi Stănoiu” i-a replicat Mihai Gâdea. ”Nu cred că doamna Tarcea participa la ședințele din sediul Kiseleff. Asta e iarăși o manipulare tipică Antena 3” , a spus Ionel Dancă, iar declarația sa a provocat un scandal chiar în timpul emisiunii.

Stați puțin. Ce e asta, domnu…?” , a reacționat Mihai Gâdea, surprins de cele afirmate de purtătorul de cuvânt al PNL. Ionel Dancă nu s-a oprit însă aici: „O manipulare tipică pentru Antena 3. Să spuneți că doamna Tarcea, care era secretar de stat la Ministerul Justiției, ea a participat la ședința din Kiseleff ? ”.

Opriți-i microfonul dlui Dancă” , a solicitat Mihai Gâdea, adăugând: „Dacă vreți, rămâneți până la final, dacă nu, puteți pleca. La revedere”. Reacția purtătorului de cuvânt al PNL nu s-a lăsat prea mult timp așteptată. „Așa ceva, să vă fie rușine, distrugeți o țară cu manipularea dvs. Aveți responsabilitatea a ceea ce faceți. Apărați infractorii” , a putut fi auzit Ionel Dancă, în timp ce părăsea platoul emisiunii.