Fotbal international

Scene şocante în Anglia! Un fan a intrat pe teren şi l-a bătut pe un jucător. Fotbalistul a marcat după incident VIDEO + FOTO

10.03.2019 | 15:11
Momentul când fanul a sărit să îl bată pe jucătorul echipei adverse

Derby-ul Birmingham – Aston Villa din Championship a fost umbrit de un moment absolut şocant în debutul confruntării. Un fan al gazdelor a intrat pe teren şi l-a lovit pe Jack Grealish. Surprinzător, meciul a continuat. Chiar jucătorul lui Villa a fost cel care a deschis scorul în minutul 67 după o lovitură de cap și meciul s-a terminat 0-1. VEZI VIDEO MAI JOS!

Un suporter a bătut un fotbalist şi arbitrul a lăsat jocul să continue

Jucătorul lui Aston Villa a fost lovit din spate de fanul violent al lui Birmingham şi toţi jucătorii au intervenit imediat. Forţele de ordine au fost surprinse şi au acţionat extrem de târziu. Fanul a fost escortat de poliţie în afara stadionului în aplauzele suporterilor. MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Cel mai probabil, englezul va fi suspendat de pe stadioane pentru o perioadă lungă şi va primi şi o amendă usturătoare. Mai mult, sancţiuni extrem de drastice riscă şi gazdele de la Birmingham.  Fostul mare jucător Garry Neville, în prezent analist la Sky Sports, a reacţionat imediat pe twitter şi a anunţat ce vor păţi cei de la Birmingham: “Clubul va primi o amendă imensă pentru acest gest inimaginabil. Vor fi depunctaţi în clasament sau vor primi o suspendare de 10 meciuri pe propriul stadion”.

La fel ca Galamaz în meciul Petrolul – FCSB

Momentul din Birmingham – Aston Villa din această după-amiază este extrem de asemănător cu cel de la Petrolul – FCSB de acum câţiva ani. Atunci, un fan al ploieştenilor a intrat pe teren şi l-a lovit pe George Galamaz. La fel ca acum, forţele de ordine au intervenit cu mare greutate, iar Novak Martinovic a sărit în apărarea colegului său din defensivă. Galamaz a suferit o fractură de os zigomatic după lovitura primită din partea lui Dragoş Enache, suporterul Petrolului, şi a jucat cu o mască pentru mai multe luni. Acum, Grealish a continuat partida.

Ultimele informaţii venite din Anglia susţin că suporterul a fost deja arestat după incidentul din această după-amiază şi a fost transferat la o secţie de poliţie din Birmingham.