News

Schimbare radicală, la TVR! Ce se întâmplă cu postul televiziunii publice, de la 15 aprilie

08.04.2019 | 10:50
TVR schimbă grila din 15 aprilie

Televiziunea Română se reinventează din 15 aprilie. Postul public redevine unul generalist, iar telespectatorii vor putea vedea în noua grilă de programe campionate de handbal, spectacole de teatru, emisiuni de divertisment, dar şi talk-show-uri prezentate de moderatorii de succes ai televiziunii precum Emma Zeicescu. Şi Doina Levintza va reveni cu emisiunea ei.

Grila TVR: Un serial canadian, ”Garantat 100%” și ”Profesioniștii”

Matinalul TVR va avea o durată de trei ore, cu începere de la 6 dimineaţa şi va fi transmis de luni până vineri. Din 15 aprilie, postul public de televiziune va difuza emisiunea tip-magazin “Ca-n viaţă”, prezentată de Emma Zeicescu, de luni până vineri de la 11:00. Jurnalista se va axa pe campanii sociale, doar informaţiile care contează plus sfaturi utile pentru îmbunătăţirea vieţii de zi cu zi.

De la ora 17, telespectatorii vor putea urmări un serial, produs în Canada, despre doi piloţi: “Aripile Nordului”. Un alt pariu pe care TVR îl pune cu audiența este mărirea duratei Telejurnalului de la o oră, la o oră și jumătate, tot cu începere de la 20. Emisiunile informative care rămân în grilă sunt Telejurnalul de la ora 14 și Telejurnal 24.

Din 21 aprilie 2019, Iuliana Tudor revine pe micul ecran în fiecare duminică de la ora 21:00

Iuliana Tudor, din nou la TVR, cu noi show-uri folclorice

Eugenia Vodă revine cu un nou sezon ”Profesioniștii”, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă de la ora 23:00. Duminica, de la aceeași oră, Cătălin Ștefănescu preia controlul cu deja consacrata producție ”Garantat 100%”. Nu vor lipsi din grila TVR nici documentarele internaționale, ale căror teme au avut ecou în toată lumea, sâmbăta de la 21:00.

În weekend telespectatorii se vor putea reîntâlni cu designerul Doina Levintza, de la ora 11, în show-ul ”Levintza Prezintă”. TVR va dedica și o oră Regelui, sâmbăta de la ora 14:30. TVR va transmite meciuri de handbal din ligile Florilor și Zimbrilor. Pe partea de reportaje, surprizele vin joi seara. ”Anchetele comisarului Antonescu” vor începe de la ora 22:30.

Iuliana Tudor nu a fost lăsată nici ea de izbeliște de cei de la TVR. Aceasta va reveni cu noi emisiuni de divertisment din zona folclorică în fiecare duminică de la ora 21:00, asemănătoare popularului ”O dată-n viață”. Mai mult, TVR păstrează în weekend ”Tezaur folcloric”, ”Viața satului” și emisiunea religioasă ”Universul credinței”.

 

Tags: