Fotbal intern

“Se discută revenirea lui Dan Petrescu acum”. Anunţul momentului la CFR Cluj

01.11.2018 | 08:01
Se discuta revenirea lui Dan Petrescu acum Anuntul momentului la CFR Cluj

Gabi Balint a anunţat că Dan Petrescu este pe punctul de a reveni la formaţia pe care a făcut-o campioană. Fostul mare fotbalist român a pus că “Bursucul” îşi negociază termenii întoarcerii sale la CFR Cluj, la doar câteva luni după ce a plecat de la club.

La final de sezon regular, CFR Cluj este lider în Liga 1 Betano, cu două puncte peste FCSB, şi echipa tocmai s-a calificat în sferturile Cupei României, după ce a trecut de Gaz Metan Mediaş, însă asta nu-i asigură continuitatea lui Antonio Conceicao. Jocul prestat de campioana României nu este nici cel mai bun şi revenirea lui Petrescu este cu atât mai probabilă având în vedere că echipa din China pe care o antrenează acum,  Guizhou Zhicheng, este pe ultimul loc în clasament cu şanse uriaşe de retrogradare. Gabi Balint a făcut public acest aspect, oferind detalii despre negocierile care au loc între cele două părţi.

Gabi Balint a anunţat că se discută revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj

”Sunt șanse mari ca Dan Petrescu să se întoarcă. Se discută întoarcerea lui acum. S-a discutat, pentru că el mai are puțin în China, termină contractul. Se întorc și cei dinainte, care au lucrat cu el. Se mai crede din nou într-o câștigare a titlului și o pătrundere în grupele Champions League”, a declarat Gabi Balint la un post de televiziune.

Cu Dan Petrescu pe bancă CFR Cluj a devenit campioana României la şase ani distanţă de când ridica ultimul titlu deasupra capului. Rămâne de văzut dacă oficialii din Gruia vor reuşi să-l convingă pe acesta să se întoarcă în România, după ce salariul pe care a semnat în China îl plasa pe locul doi în topul celor mai bine plătiţi antrenori români, având un contract de 5 milioane de dolari pe an, cu două mai muţin decât Cosmin Olăroiu.

Antrenorul Dan Petrescu în meciul de fotbal dintre CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş din etapa a XVI-a a Ligii 1 Betano, disputat pe Stadion Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, duminică, 29 octombrie 2017.
Antrenorul Dan Petrescu în meciul de fotbal dintre CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş din etapa a XVI-a a Ligii 1 Betano