Fotbal international

Se îngroașă gluma la Sparta Praga! Nicolae Stanciu a venit de urgență în România!

11.12.2018 | 14:22
Se ingroasa gluma la Sparta Praga Nicolae Stanciu a venit de urgenta in Romania

Situația este explozivă la formația cehă unde evoluează patru fotbaliști români. Deși Sparta Praga încearcă să limiteze proporțiile scandalului iscat între jucători și antrenorul Zdenek Scasny, ultimele informații arată exact opusul. Nicușor Stanciu a venit de urgență în România, în plin conflict intern.

Internaționalul român, care oricum este suspendat la următoarea partidă, a plecat din Cehia și este posibil să nu se mai întoarcă la club, dacă lucrurile nu se vor schimba. Stanciu are câteva propuneri interesante și așteaptă să vadă ce se întâmplă cu antrenorul său, înainte de a lua o decizie finală.

Nicolae Stanciu a venit de urgență în România! Sparta Praga dă asigurări că totul este ok

Viață grea pentru românii Florin Niță, Bogdan Vătăjelu, Alexandru Chipciu și Nicușor Stanciu. Tehnicianul echipei Sparta Praga, Zdenek Scasny, este considerat principalul vinovat pentru rezultatele extrem de slabe și lotul de jucători a declanșat o adevărată revoltă împotriva sa. Scasny, care deține și atribuțiile de director sportiv, este acuzat că a dat informații eronate patronului despre fotbaliști și despre anumite aspecte interne ale vestiarului.

În toată această degringoladă, Sparta Praga a încercat să păstreze aparențele că lucrurile sunt sub control. Clubul a transmis pe diferite canale media informații legate de liniștirea apelor, doar că realitatea este total diferită. Din informațiile obținute de FANATIK din Cehia, războiul împotriva antrenorului este departe de a fi încheiat. Un semn în acest sens stă și faptul că Nicușor Stanciu, unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai Spartei, a plecat de urgență în România! El este suspendat pentru partida cu Pribram și a decis să părăsească Praga în timpul acestei “revoluții”!

Zdenek Scasny
Zdenek Scasny și-a pus tot lotul de jucători în cap. Fotbaliștii vor un nou antrenor și cer ca Scasny să rămână doar director sportiv

Antrenorul l-a criticat. Va forța plecarea definitivă?

Relația internaționalului român cu Scasny este departe de a fi una foarte bună. Tehnicianul l-a criticat pe Stanciu pentru cele două penalty-uri ratate în ultima perioadă: “A ratat câte un penalty în ultimele două meciuri. El este unul dintre jucătorii care ar trebui să fie motorul echipei”, a afirmat antrenorul.

În aceste condiții, mijlocașul român este tentat să părăsească formația din Cehia dacă Scasny va rămâne pe banca tehnică. Stanciu nu are nici o ofertă concretă în acest moment, dar există câteva echipe care s-au interesat de el în ultimele luni și care ar putea intra pe fir dacă internaționalul român va cere să fie pus pe lista de transferuri.

Contactată telefonic, Anamaria Prodan, managerul lui Nicușor Stanciu, nu a dorit să comenteze situația incendiară de la Praga. “Vorbim când se vor rezolva lucrurile“, a spus Prodanca.