Sport

EXCLUSIV! Se iubesc din nou Lili Sandu şi Bogdan Stelea?

Lili Sandu şi Bogdan Stelea s-au despărţit în urmă cu şase ani, iar la scurt timp fostul portar al echipei naţionale s-a căsătorit cu Mirela Popa. Mariajul dintre cei doi s-a încheiat,...
06.10.2014 | 14:44

Lili Sandu şi Bogdan Stelea s-au despărţit în urmă cu şase ani, iar la scurt timp fostul portar al echipei naţionale s-a căsătorit cu Mirela Popa. Mariajul dintre cei doi s-a încheiat, însă, în urmă cu mai multe luni, iar “Arnold” a redevinit o ţintă pentru reprezentantele sexului frumos. În ultima perioadă Stelea s-a afişat cu Laura Alistar, dar relaţia nu pare a fi una serioasă. Asta pentru că fostului goalkeeper i s-au reaprins călcîiele după Lili Sandu, bruneta focoasă de care s-a separat în urmă cu mai mult timp.

S-au întîlnit într-o locaţie din Capitală

Cei doi se pare că au reluat legătura şi petrec mare parte din timp împreună.  Conform unor surse, Lili şi Bogdan au redevenit buni prieteni şi ar fi gata să mai dea o şansă relaţiei. Posibilul viitor cuplu şi-a adus aminte cu plăcere de momentele frumoase pe care le-au trăit în urmă cu şase ani şi avînd în vedere că între cei doi nu există resentimente nu este exclus să asistăm la o împăcare care ar arunca în aer lumea mondenă. “Se înţeleg bine şi nu au uitat clipele minunate pe care le-au trăit amîndoi ca şi cuplu”, afirmă sursele noastre. În susţinerea acestei idei vin şi cîteva fotografii sugestive, în care Stelea apare în compania focoasei brunete într-un locaţie de lux din Capitală.  De altfel, la restaurant, Stelea a sorbit-o din ochi pe Lili Sandu, semn că ar fi dispus să reînceapă o relaţie cu frumoasa brunetă.

91 de partide a jucat Stelea pentru echipa naţională a României

lili sandu stelea 2 stelea si lili

Tags: