Fotbal intern

Nebunie în Gruia! Record de asistenţă la CFR – FCSB! “Arhiplin!”

CFR - FCSB se va disputa cu casa închisă. Clujenii sunt pe val, sunt lideri ai campionatului şi pregătesc un meci mare. Preşedintele Iuliu Mureşan spune că se aşteaptă ca arena clujeană să...
19.09.2017 | 00:07
Nebunie in Gruia Record de asistenta la CFR  FCSB Arhiplin
ADVERTISEMENT

CFR – FCSB se va disputa cu casa închisă. Clujenii sunt pe val, sunt lideri ai campionatului şi pregătesc un meci mare. Preşedintele Iuliu Mureşan spune că se aşteaptă ca arena clujeană să fie arhiplină la derby-ul din Liga 1 Betano, care se va disputa joi seara, de la ora 21.00. În plus, Mureşan vrea ca să fie doborât recordul de asistenţă al stadionului.

“Cu siguranţă şi aportul publicului va fi foarte important. Deja s-au vândut bilete on-line şi încă mai sunt destule zile până la partidă, aşa că vom miza pe un stadion arhiplin, şi în care sa fie doar CFR-işti, să ne poarte spre victorie. Sper să fie record de asistenţă pentru stadionul nostru”, a spus Iuliu Mureşan la pro-x.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

7.000 de bilete la CFR – FCSB  vândute online!

Clubul clujean a reuşit să vândă până în acest moment 7.000 de bilete online şi pune în vânzare la case tichetele începând de marţi. Se aşteaptă ca încă aproape 13 mii de tichete să fie date pentru ca recordul de asistenţă să fie doborât. Stadionul Dr Constantin Rădulescu are o capacitate de 23.500 de locuri, iar recordul de asistenţă s-a înregistrat la meciul cu Chelsea, din Champions League în octombrie 2008, atunci când a fost şi inaugurată arena în noua ei formă.

Derby-ul dintre CFR şi FCSB este încins la maximum de declaraţiile făcute de cele două conduceri. Totul a fost declanşat de Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB comentând constant despre arbitrajele favorabile de care are parte formaţia din Cluj. În “horă” au intrat Gigi Becali, care l-a poreclit pe Petrescu “Dan Penalty”, dar şi Iuliu Mureşan, care a spus că vrea ca echipa sa să câştige cu FCSB dintr-un penalty inventat.

ADVERTISEMENT
Tags: