Fotbal intern

Se știe când va reveni Mihai Bălașa. Ce derby! Cine joacă în locul lui până atunci

26.09.2018 | 18:45
Se stie cand va reveni Mihai Balasa Ce derby Cine joaca in locul lui pana atunci

S-a aflat când va reveni pe teren Mihai Bălașa, stoperul FCSB despre care FANATIK.RO a dezvăluit zilele trecute că s-a accidentat grav. Previziunile medicilor s-au adeverit, în sensul că elevul lui Nicolae Dică va absenta de pe gazon aproape două luni.

Mihai Bălașa are o leziune a ligamentului colateral de la genunchiul stâng. Singura veste bună pentru Nicolae Dică și staff-ul său este că nu este vorba despre o ruptură, caz în care fundașul ar fi ajuns la operație și nu ar mai fi jucat deloc în anul calendaristic 2018.

Se știe când va reveni Mihai Bălașa: Dinamo – FCSB pe 10 noiembrie!

După ce a mai efectuat câteva controale medicale, s-a stabilit că perioada de indisponibilitate a lui Bălașa va fi de circa o lună și jumătate. FANATIK.RO a aflat că Bălașa va fi din nou pe teren, dacă totul decurge conform anticipărilor, la începutul lunii noiembrie. Probabil Nicolae Dică nu îl va folosi în prima etapă a returului, acasă contra Astrei Giurgiu, programată pe 3 noiembrie, dar va fi apt pentru marele derby cu Dinamo, considerat în deplasare, și programat pe 10 noiembrie!

Mihai Bălașa nu are ruptură de ligament, altfel ajungea la operație
Știm când se întoarce Mihai Bălașa pe teren! Fundașul a mai suferit o accidentare în acest sezon și în meciul tur cu Hajduk Split

Junior Morais, Nedelcu și Filip, variantele de înlocuire ale lui Mihai Bălașa

Din informațiile FANATIK.RO, pentru primul meci fără Mihai Bălașa, cel cu Unirea Alba Iulia din Cupă, Dică va apela probabil la Junior Morais. Acesta ar urma să facă pereche în centrul defensivei cu Dragoș Nedelcu, deoarece singurul stoper teoretic valid, Bogdan Planic, este menajat pentru a fi apt cu Hermannstadt în week-end. În Liga 1 însă, lângă Planic vor juca fie Nedelcu, fie Filip, sau Momcilovic când ești revine, pentru că e nevoie de un jucător care să aibă și jocul de cap.

Pentru partida de Cupă de la Alba Iulia, Dică i-a mai chemat de la echipa a doua pe Daniel Cană și Marian Botezatu, ambii fundași de 18 ani, în caz că vor fi probleme în zona stoperilor.

Ce meciuri va rata Mihai Bălașa

27 septembrie: cu Unirea Alba Iulia (Cupă)

30 septembrie: la Hermannstadt (etapa a 10-a)

7 octombrie: cu Concordia Chiajna (etapa a 11-a)

11 octombrie: Lituania – România (Liga Națiunilor)

14 octombrie: România – Serbia (Liga Națiunilor)

21 octombrie: la CS U Craiova (etapa a 12-a)

27 octombrie: cu FC Voluntari (etapa a 13-a)

3 noiembrie: cu Astra Giurgiu (etapa a 14-a, prima a returului)

Bălaşa va lipsi în jur de două luni, are întindere de ligament de gradul doi spre gradul trei” – Mihai Stoica

Atâta timp cât Barcelona a reuşit să facă rezultate cu un mijlocaş, Mascherano – fundaş central şi cu un fundaş stânga ca Eric Abidal, fundaş central, atunci trebuie să facem şi noi rezultate cu Junior Morais şi cu Lucian Filip” – Mihai Stoica