Dramatism la alegerile FRH! Alexandru Dedu a câştigat la un vot! Primele reacţii

Alexandru Dedu a câştigat în mod dramatic alegerile la Federaţia Română de Handbal în faţa Narcisei Lecuşanu, în două tururi, la un singur vot.
Dramatism la alegerile FRH Alexandru Dedu a castigat la un vot Primele reactii

UPDATE, ora 17:44 / Au apărut primele reacţii după ce Alexandru Dedu a obţinut un nou mandat în fruntea Federaţiei Române de Handbal. Narcisa Lecuşeanu, marea perdantă, i-a trimis un mesaj clar preşedintelui FRH. Eu v-am vrut, voi nu m-aţi vrut, aşa a fost să fie. Vă mulţumesc, domnule preşedinte! Aş dori să v-aplecaţi mai mult asupra handbalului juvenil”.

Alexandru Dedu le-a mulţumit tuturor celor care s-au prezentat la alegeri şi i-a sugerat lui Robert Licu, contrcandidat la postul de preşedinte FRH, să vină să lucreze în Federaţie. Primul gând merge la familia mea, în al doilea rând vreau să vă mulţumesc tuturor, aţi dat dovadă că vă interesează handbalul, au lipsit doar trei structuri. Felicitări, bravo! Am urmărit cu interes programele contracandidaţilor mei. Vreau să înfiinţăm departamentul de dezvoltare pe partea de juniori şi vreau ca doamna Lecuşanu să pună în practică ce a dorit alături de mine. Apropo de proiectul domnului Licu, vreau să-l chem în federaţie pentru a se ocupa de şcoala de antrenori”, a declarat Alexandru Dedu.


UPDATE, ora 17:10 Alexandru Dedu a câştigat alegerile la Federaţia Română de Handbal, cu un singur vot diferenţă, 100 la 99. Vicepreşedinte la feminin a devenit Steluţa Luca. Fosta mare jucătoare a învins-o, 127-72, pe prietena şi fosta ei colegă, legendara Mariana Tîrcă.


UPDATE, ora 13:30. Alexandru Dedu a obţinut 99 de voturi. Ar fi avut nevoie de 100 pentru a câştiga încă din primul tur. Astfel, intră în turul doi cu Narcisa Lecuşanu, 96 de voturi. Robert Licu, 6 voturi, a anunţat că o va susţine pe Narcisa Lecuşanu în turul doi.


Triplu câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona, Alexandru Dedu, actualul conducător al handbalului românesc, porneşte ca favorit pentru un nou mandat la conducerea FRH.

Narcisa Lecuşanu, vicecampioană mondială în 2005, şi Robert Licu, medaliat cu bronz la Campionatul Mondial din 1990, în Cehoslovacia, sunt contracandidaţii lui Dedu.

Sorin Dinu, Rudi Stănescu şi Daniel Georgescu sunt candidaţii pentru funcţia de vicepreşedinte la masculin, în timp ce pentru aceeaşi funcţie la feminin se luptă Mariana Târcă şi Steluţa Luca.

În total, în handbalul românesc există 202 structuri cu drept de vot, dintre care 198 de cluburi sunt prezente la hotelul Rin din Bucureşti, acolo unde se desfăşoară alegerile FRH. 

Tags: