Fotbal intern

Sean McDermott a plecat de la Dinamo! Motivul despărțirii de portarul irlandez

28.02.2019 | 14:56
Sean McDermott a plecat de la Dinamo Motivul despartirii de portarul irlandez

După ce s-au străduit mai multe săptămâni să îl aducă la Dinamo București, „câinii” s-au despărțit după numai trei meciuri de Sean McDermott. Portarul irlandez adus în această iarnă a rezistat doar trei partide în Ștefan cel Mare, înainte să se despartă de comun acord cu echipa condusă de Mircea Rednic.

De ce a plecat Sean McDermott de la Dinamo

Sean McDermott a trecut pe banca de rezerve după meciul cu FC Botoșani, în care a primit cel puțin un gol considerat parabil. În meciul cu Dunărea Călărași, între buturile porții „câinilor” a revenit tânărul Vlad Muțiu, în timp ce McDermott a văzut meciul de pe bancă. ”McDermott și-a reziliat contractul cu Dinamo. Sunt foarte exigent și nu vreau ca sezonul viitor să nu fim siguri că nu vom mai fi în această situație. Nu ne mai iartă nimeni, nici pe mine, nici pe jucători”, a declarat Mircea Rednic, pentru site-ul doardinamo.

FANATIK a aflat însă că nu prestațiile lui Sean McDermott sunt cele care l-au făcut persona non-grata la Dinamo și nici măcar salariul de 7.000 de euro pe lună, mult peste leafa pe care o au ceilalți colegi ai săi de la Dinamo. McDermott a acceptat despărțirea de formația din Ștefan cel Mare pentru că nu s-a adaptat în România.

Meciul cu FC Botoșani a fost ultimul pentru Sean McDermott la Dinamo

Cu cine va fi înlocuit Sean McDermott în poarta „câinilor”

După plecarea lui McDermott de la Dinamo, locul său din poarta „câinilor” va fi disputat între tânărul Vlad Muțiu și cel mai recent transfer perfectat de „câini”, portarul francez Parfait Mandanda, fratele mai mic al celebrului Steve Mandanda, goalkeeperul naționalei Franței și al lui Olympique Marseille.

Parfait Mandanda, în vârstă de 29 de ani, și-a început cariera juniorii clubului Caen și a mai apărat la Bordeaux și Beauvais (Franța), Altay Izmir (Turcia) și, din 2011 până la finalul anului trecut, pentru Charleroi (Belgia). El a venit în Ștefan cel Mare de la formația belgiană, sub formă de împrumut.