Fotbal international

Seara golurilor spectaculoase în Liga Campionilor! Paulo Dybala, reuşită de senzaţie în Juventus – Atletico Madrid! Video

26.11.2019 | 23:17
Seara golurilor spectaculoase in Liga Campionilor Paulo Dybala reusita de senzatie in Juventus  Atletico Madrid Video
ADVERTISEMENT

Nicio seară de UEFA Champions League fără recorduri, faze spectaculoase și goluri de excepție. Etapa a 5-a din faza grupelor a adus o serie de meciuri extrem de tari în cea mai tare competiție inter-cluburi din Europa. La Torino, Juventus a primit vizita celor de la Atletico Madrid, într-o reeditare a optimii de finală din sezonul trecut. Cu Ronaldo ieșit din formă, rolul de marcator a fost preluat de Paulo Dybala, cel care a marcat un gol senzațional.

Seara golurilor spectaculoase în Liga Campionilor! Paulo Dybala, reuşită de senzaţie în Juventus – Atletico Madrid

În minutul 45+2 al duelului de pe Allianz Stadium din Torino, într-un moment în care cele două echipe păreau resemnate cu un scor alb după prima repriză, Paulo Dybala a inventat o execuție de excepție. Un stâng fenomenal executat dintr-o lovitură liberă din unghi s-a oprit în plasa porții lui Jan Oblak, un portar care de regulă încasează goluri extrem de greu din asemenea poziții.

ADVERTISEMENT

 

Un alt gol specific unei seri de Champions League s-a marcat la Londra. Olympiacos a deschis scorul cu Tottenham după numai 6 minute de joc printr-un gol superb marcat de El Arabi. Marocanul a tras de la distanță, din poziție centrală, lăsându-l fără replică pe Gazzaniga.

 

Seara de Liga Campionilor a început la Moscova, acolo unde Bayer Leverkusen s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la Lokomotiv. Al doilea gol al nemților a fost o bijuterie. Mijlocașul Sven Bender a marcat primul său gol european cu o execuție pe care unii o prind o dată în carieră.

ADVERTISEMENT