News

Sebastian Burduja „bucuros” că nu se retrage Piedone. „Domnul Nicușor e cu matematică, altul cu usturoi”

Sebastian Burduja spune că pentru el este „o bucurie” faptul că Piedone nu se retrage. „Eu sunt aici să câștig, nici un alt candidat nu a prezentat ce am prezentat eu”
29.04.2024 | 22:50
Sebastian Burduja bucuros ca nu se retrage Piedone Domnul Nicusor e cu matematica altul cu usturoi
Sebastian Burduja spune că s-a întors în țară în 2016 pentru a o face mai prosperă / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Sebastian Burduja, candidatul liberalilor la Primăria Generală, a declarat, luni, că se bucură că Cristian Popescu Piedone, contracandidatul său din partea PUSL, nu se va retrage din cursă și că „nici un candidat nu a prezentat ce am prezentat eu”.

Sebastian Burduja: „Domnul Nicușor e cu matematică, altul cu usturoi”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a declarat, luni, că pentru el este o „bucurie” faptul că Cristian Popescu Piedone, contracandidatul său din partea PUSL, nu se va retrage din cursă, așa cum s-a vehiculat recent.

ADVERTISEMENT

Burduja a spus că candidează să câștige și că nici un contracandidat nu a prezentat ceea ce el a prezentat, precizând că actualul primar general, Nicușor Dan, este cu matematica iar „altul cu  usturoi”.

„Pentru mine e o bucurie că nu se retrage Cristian Popescu Piedone. Eu sunt aici să câștig. Sunt desemnat candidat de mai puțin de o săptămână, eu candidez pentru funcția de primar, eu am scris o carte, nici un an candidat nu a prezentat ce am prezentat eu. Domnul Nicușor e cu matematică, altul cu usturoi. Eu m-am întors în țară în 2016 pentru a face această țară mai prosperă”, a declarat Sebastian Burduja la România TV.

ADVERTISEMENT

Candidatul PNL, pe locul patru

Un recent sondaj Avangarde îl plasează pe candidatul PNL pe locul patru în intențiile de vot ale bucureștenilor, cu un  procent de 15%, în urma lui Cristian Popescu Piedone (20%), a Gabrielei Firea (24%) și a lui Nicușor Dan (31%).

De partea sa, Piedone a reiterat faptul că nu se va retrage și ca continua campania. „Sătul de prieteni falși și de strigoi mincinoși, mă energizez cu bunătatea și cu sinceritatea oamenilor buni!”, a postat duminică candidatul PUSL pe contul Facebook, spunând că se identifică cu „oamenii aceștia harnici, buni, mulți, dar păgubiți, furați și mințiți de politicienii parveniți”, care vor spune „Da, NOI SUNTEM CLANUL USTUROIULUI ROMÂNESC! ȘI VREM O ȚARĂ FĂRĂ STRIGOI, FĂRĂ MARCEI, FĂRĂ CIUCI, FĂRĂ LENEȘI ȘI FĂRĂ TRĂDĂTORI!”, a scris Piedone.

ADVERTISEMENT

„S-a gravat transportul, s-a agravat transportul în comun”

Sebastian Burduja, care și-a lansat luni „Planul pentru București” în care prezintă soluții pentru diverse probleme ale Capitalei, a comentat și incendiul care a izbucnit în Sectorul 1, spunând că „este rezultatul a patru ani de incompetență și indiferență”.

„Știți că din 800 și ceva de clădiri domnul Nicușor a consolidat una? Vorbim de cele două incendii, s-au evacuat 103 muncitori odată. Slavă Cerului că nu s-au întâmplat tragedii mai mari. În București se construiește puțin, Nicușor a vrut să se construiască deloc. Bucureștenii au plecat în Ilfov, s-a gravat transportul, s-a agravat transportul în comun”, a spus  Burduja.

ADVERTISEMENT

Una din rezolvările pentru fluidizarea traficului în opinia sa este ca traficul auto să fie adus în subteran și să fie făcute parcări subterane, dând exemplul SUA. „Bucureștiul trebuie să ducă mașinile în subteran și să lase orașul pentru oameni. Trebuie să facem o conexiune cu Piața Presei. Eu am trăit lângă Boston, americanii au săpat tot orașul, au dus mașinile în subteran și totul a fost bine”, a spus Burduja.

 

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu...
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu 31 de ani mai tânără decât miliardarul
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Informația momentului despre FLORIN PIERSIC! Au anunțat ACUM
Informația momentului despre FLORIN PIERSIC! Au anunțat ACUM
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Claudia Pătrășcanu, poze în costum de baie. Cât de pregătită este pentru vară
Claudia Pătrășcanu, poze în costum de baie. Cât de pregătită este pentru vară
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților