Fotbal intern

Secretul calificării celor de la Hermannstadt în finală. “Astea sunt ingredientele!”

10.05.2018 | 22:09
Secretul calificarii celor de la Hermannstadt in finala Astea sunt ingredientele
ADVERTISEMENT

Alexandru Pelici a dezvăluit secretul calificării celor de la Hermannstadt în finala Cupei României, după ce echipa din Liga a 2-a a reuşit să treacă de patru echipe din Liga 1 pentru a ajunge în acest act. Hermannstadt a câştigat pe terenul celor de la Gaz Metan, scor 3-2, iar sibienii vor juca finala cu CS Universitatea Craiova.

“Am organizat bine clubul şi toate lucrurile din jurul echipei. Am muncit mult şi am fost modeşti. Astea sunt ingredientele. Ştiam că o să ne aştepte un meci dificil cu Gaz Metan. În a doua repriză am încercat să ţinem de rezultat, nu am mai ieşit foarte mult la joc. E important că ne-am calificat pentru că ne aşteaptă un meci dificil la Chinida, unde avem nevoie de un punct pentru a promova matematic. Este un an frumos la Sibiu! Am făcut istorie.”

ADVERTISEMENT

Alexandru Pelici a dezvăluit secretul calificării celor de la Hermannstadt în finală

“Am ajuns în finala Cupei României cu o echipă de Liga 2. Îi felicit pe jucători. Mă aşteptam să înscriem pentru că Gaz Metan era obligată să urce, să atace şi am profitat de greşelile din apărarea lor. Fotbalul ne-a arătat că este posibil orice. Am jucat cu Voluntari, Juventus, Steaua…iar acum am trecut şi de Gaz Metan. O să ne jucăm şansa şi împotriva Craiovei. Pornim cu şansa a doua, dar o să jucăm până la final. Eu sper să avem câţi mai mulţi suporteri la Bucureşti”, a spus Alexandru Pelici.

Finala Cupei României dintre Hermannstadt şi CS Universitatea Craiova va avea loc pe “Naţional Arena”, pe 27 mai, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

ADVERTISEMENT