Premier League

Secretul care l-a ajutat pe Romelo Lukaku să marcheze câte două goluri în ultimele trei meciuri. A schimbat dieta

10.03.2019 | 10:29
Romelo Lukaku a marcat câte două goluri în ultimele trei meciuri pentru United

Secretul care l-a ajutat pe atacantul belgian al lui Manchester United, Romelo Lukaku, să marcheze câte două goluri în ultimele trei meciuri vine din bucătărie. Mai precis în faptul că masivul vârf a schimbat dieta și efectele s-au văzut incredibil de repede și de efcient, în același timp, pentru United. Tabloidul Daily Mail a aflat ce anume a înlocuit Lukakuîn alimentația sa, în special în zi de meci.

Secretul transformării lui Romelo Lukaku este schimbarea dietei

La acest moment belgianul este un erou pentru suporterii de pe Old Trafford, după ce a contribuit decisiv la o incredibilă calificare în sferturile de finală ale Champions League pe terenul lui PSG. Lukaku a marcat două din cele trei goluri ale succesului cu 3-1 reușit de alb-roșii la Paris, succes care a anihilat acel 0-2 pe teren propriu din prima manșă.

Se pare că noua dietă este într-adevăr o cheie importantă spre transformarea unui atacant extrem de puternic, dar nu foarte rapid, pentru că de când o aplică a înscris câte două goluri cu Crystal Palace, Southampton și PSG. Lukaku considera că a consuma multe paste, carbohidrații din ele, îl ajută să facă o masă musculară care să îi permită să câștige în forță duelurile cu apărările adverse.

Romelo Lukaku a redevenit un golgeter și secretul constă în schimbarea dietei. În loc de paste omletă cu brânză și șuncă
Romelo Lukaku a redevenit un golgeter și secretul constă în schimbarea dietei. În loc de paste omletă cu brânză și șuncă

Mai consumă paste doar a doua zi după meci

La recomandarea unui nutriționist el a decis să înlocuiască pastele cu omletă cu șuncă și brânză. Și efectele au fost absolut spectaculoase. Jucătorul a mărturisit că a pierdut din greutate și că acum se simte mult mai lejer în mișcare, ceea ce îi permite să alerge mai rapid decât o făcea până acum și, implicit, să câștige mai multe dueluri în fața și în careul advers.

Belgianul recunoaște că nu poate să elimine complet din alimentație pastele, care sunt o slăbiciune a lui, dar le consumă numai în ziua următoare a unui meci, după efortul depus la maxim în timpul jocului, după care nu mai pune gura pe ele până după următoarea partidă. Astfel, belgianul are toate șansele să își demonstreze adevăratul potențial, de care fanii începuseră să se îndoiască în urmă nu cu mult timp, datorită eficacității sale scăzute. Antrenorul său spune că Romelo trebuie să joace tot timpul cu fața spre gol, nu să facă pe pivotul, cu spatele la poartă, ca pe vremea lui Mourinho.