Fotbal international

Secretul tinereţii veşnice a lui Cristiano Ronaldo. Ce tehnici foloseşte

La 33 de ani starul lui Real Madrid, portughezul Cristiano Ronaldo, prezintă o formă fizică de invidiat. Află care este secretul lusitanului.
13.04.2018 | 12:13
Secretul tineretii vesnice a lui Cristiano Ronaldo Ce tehnici foloseste

La 33 de ani Cristiano Ronaldo are un fizic absolut senzaţional şi conştient de acest lucru caută să şi pozeze frecvent în imagini care să îi scoată în relief incredibila musculatură, în special pectoralii, bicepşii şi tricepşii, care a rămas perfectă, ca în urmă cu câţiva ani.

Cristiano acordă o foarte mare importanţă pregătirii fizice şi acest lucru este vizibil în modul în care îşi domină adversarii în situaţiile de unu la unu sau în jocul aerian, unde a demonstrat o detentă ieşită din comun. Cu toate că efortul fizic pe care îl face este foarte mare Ronaldo reuşeşte să îşi păstreze o prospeţime de invidiat.

Cristiano Ronaldo a aflat de crioterapie de la Frank Ribery

Acasă, el se recuperează înnotând în piscina alături de fiul său Cristiano junior şi statul în bazin este de minim o oră. Dar aceasta nu este tot. La ieşirea din piscină urmează duşuri alternative rece-cald, un masaj cu apă termală şi intrarea în camera de crioterapie, care l-a costat 60.000 de euro.

Despre camera de crioterapie a aflat prima dată că francezul Frank Ribery obişnuieşte să se refacă în acest mod şi după ce şi-a cumpărat una reuşeşte să stea câteva minute la o temperatură foarte scăzută, între minus 160-200 grade. Datorită acestor proceduri reuşeşte să îşi păstreze o musculatură tonifiată ca la un sportiv de la probele de înot.

Tags: