News

Scarlett Johansson, video HOT! Goală şi sărută femei

Scarlett Johansson e super sexy şi bărbaţii o adoră. Unde mai pui şi că e o actriţă talentată. E departe de a fi obscenă, dar a apărut în câteva pelicule în ipostaze super sexy....
18.01.2015 | 11:31

Scarlett Johansson e super sexy şi bărbaţii o adoră. Unde mai pui şi că e o actriţă talentată. E departe de a fi obscenă, dar a apărut în câteva pelicule în ipostaze super sexy.

109887

E senzuală, sexy, se dezbracă atât cât să îţi incite imaginaţia, fără a arăta totul şi, la un moment dat, în pelicula ”Vicky, Cristina, Barcelona” se sărută cu şi mai senzuala Penelope Cruz. Ce vrei mai mult?

Bine, răspunsul e clar: să îşi arate sânii, să apară chiar goală de tot, să danseze sezy (eventual doar pentru tine) şi lista poate continua. Dar, cum nu avem cum să o convingem să facă aşa ceva… puteţi să vă delectaţi cu filmuleţele de mai jos.

În He’s not just that into you Scarlett face baie goală

După cum spuneam mai sus, în Vicky, Cristina, Barcelona o sărută pe Penelope Cruz. Sau, fie, bruneta o sărută pe ea

În Don Jon apare într-o super senzuală scenă de sex

Iar în Lost in translation te înnebuneşte de la începutul filmului, deoarece primele secvenţe sunt cu fundul ei. Şi unde mai pui că poartă o pereche de chiloţi de culoare pielii, transparenţi. Bine, car ar fi fost şi mai şi dacă erau tanga.

sursa: libertatea.ro