News

La 29 de ani, ŞEFUL FRF trăieşte într-un PARADIS!

Anonimul Razvan Burleanu poate fi considerat unul dintre cei mai invidiati barbati din Romania! La doar 29 de ani este seful fotbalului romanesc, un sport atat de iubit de partea masculina, are o...
04.06.2014 | 08:32

Anonimul Razvan Burleanu poate fi considerat unul dintre cei mai invidiati barbati din Romania! La doar 29 de ani este seful fotbalului romanesc, un sport atat de iubit de partea masculina, are o iubita superba, conduce un Mercedes si traieste intr-unul dintre cele mai luxoase cartiere din Bucuresti, chiar lanaga Ambasada Americii!

111

La doar 29 de ani, Razvan Burleanu, pe care nimeni nu-l cunostea pana acum cateva luni, a ajuns, “de nicaieri” seful fotbalului romanesc fiind ales noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, la doar o zi dupa ce legendarul fotbalist Gica Popescu a fost incarcerat!

La aceasta varsta atat de “frageda”, Burleanu ar avea o avere considerabila din afaceri cu minifotbal, dovada fiind si locul in care omul de fotbal locuieste impreuna cu iubita! Noul sef al FRF isi traieste viata dulce intr-un apartament superb dintr-un cartier rezidential de fite din Baneasa, chiar de langa Academia de Politie!

222

Cartierul in care Burleanu locuieste a fost construit de omul de afaceri Puiu Popoviciu, complex rezidential unde are un duplex si Ioana Basescu, fiica cea mare a presedintelui Romaniei! Un apartament de lux in acest cartier costa intre 650.000 de euro si 1.000.000 de euro iar o alta vedeta care locuieste aici este cantareata Corina Bud!

333

Pe langa faptul ca este seful fotbalului si traieste in lux, Burleanu are si o iubita foarte frumoasa. Anamaria Tulumb si Razvan Burleanu sunt  impreuna, potrivit gsp.ro, de 12 ani, inca din perioada liceului, iar el se gandeste sa o ceara de sotie!

SURSA: wowbiz.ro

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!

Tags: