News

Șeful PSD Suceava, reacție fabuloasă la gafa Vioricăi Dăncilă! Ce a făcut când premierul a spus că se află la Hunedoara. VIDEO

21.05.2019 | 15:33
Seful PSD Suceava reactie fabuloasa la gafa Vioricai Dancila Ce a facut cand premierul a spus ca se afla la Hunedoara VIDEO

Premierul Viorica Dăncilă a fost din confuză marți, când în timpul unei vizite de lucru în Suceava, premierul a confundat din nou localitatea în care se află, însă reacția șefului PSD Suceava la auzul noii gafe a premierului a făcut deliciul internauților!

Reactia presedintelui PSD Suceava la gafa Vioricăi Dăncilă, monumentală

“Bună ziua! Aş vrea să încep prin a le ura ‘La mulţi ani’ tuturor celor care îşi sărbătoresc astăzi onomastica. Suntem într-o vizită în judeţul Hunedoara…”, a declarat Viorica Dăncilă. Ioan Stan, şeful PSD Suceava, și-a dat ochii peste cap atunci când a auzit-o pe Viorica Dăncilă. După câteva clipe de șoc, acesta și-a revenit și a corectat-o pe șefa venită de la București. “Suceava!”, a corectat-o Ioan Stan.

Premierul a revenit asupra gafei și a corectat-o. “Vizită în judeţul Suceava”, a revenit Viorica Dăncilă. Recent, premierul României a mai dat dovadă de confuzie când se afla pe scena mitingului PSD organizat a Galați, unde erau prezentați candidații PSD la alegerile europarlamentare.

Dăncilă voia Sumiitul de la Iași, deși se afla la Galați

“Am văzut doar poze, dar care este rezultatul acestui Summit (de la Sibiu – n.r.), cum sunt reprezentate interesele românilor? De aceea, dragi români, facem aici Summitul de la Iaşi”, a afirmat atunci Viorica Dăncilă.

În urmă cu câteva zile, Viorica Dăncilă a avut o întâlnire foarte interesantă chiar cu…președintele municipiului Zalău! Dăncilă s-a pierdut în explicații la începutul conferinței de presă și a uitat cu cine a discutat în cadrul întâlnirilor oficiale de vineri. Astfel, premierul a spus că a avut o înfățișare cu președintele municipiului Zalău.

„Am avut o discuție cu președintele Consiliului Județean, cu președintele municipiului Zalău, am avut o discuție foarte bine cu reprezentanții comunităților locale. M-a bucurat faptul că aproape fiecare localitate a județului, ca de altfel în fiecare localitate a țării au fost folosite fondurile PNDL 1 și PNDL 2, ceea ce arată că acest program a avut efectul pe care mi l-am dorit”, a spus Dăncilă, la începutul conferinței de presă pe care a susținut-o după întâlnirea oficială cu reprezentanții locali din municipiul din județul Sălaj.