Sport

Video. Semifinalele ATP, în programul zilei la Miami! Carreno Busta, super performanţă în SUA

La noapte se va stabili finala masculină la Miami, după cele două meciuri între jucători de top 20. Carreno Busta şi Andrei Zverev, ultimii care au obţinut calificări.
30.03.2018 | 10:40
Video Semifinalele ATP in programul zilei la Miami Carreno Busta super performanta in SUA
ADVERTISEMENT

Pablo Carreno Busta a obţinut calificarea în penultimul act la Miami după ce a trecut de Kevin Anderson, la capătul unui meci foarte tensionat, care a durat două ore şi 45 de minute, scor 6-4, 5-7, 7-6 (6). Spaniolul a şi salvat o minge de meci a adversarului, tot în tiebreak. Ajunge astfel la o performanţă excelentă, semifinale la cele trei mari turnee americane (Indian Wells, Miami şi US Open) în decurs de 13 luni, după performanţele din 2017 la celelalte două competiţii.

Zverev, cel mai bine cotat dintre semifinaliştii de la ATP Miami 2018

Apoi, Andrei Zverev, locul 5 ATP şi cel mai bine cotat jucător în cursa pentru titlu la Miami, a trecut de Borna Coric, în minimum de seturi, scor 6-4, 6-4, pentru a-şi asigura şi el locul în semifinale. Îl înfruntă pe Carreno Busta, la nopate, de la ora 02:00.

ADVERTISEMENT

 

În prima semifinală a zilei la Miami se vor înfrunta Juan Martin Del Potro, locul 6 ATP, şi John Isner, 17. Partida va începe de la ora 20:00. Argentinianul rămâne în cursa pentru o performanţă istorică, titluri consecutive la Indian Wells şi Miami, celebra Sunshine Double.

 

Tags: