News

Senatorul Florin Cîţu, dezvăluire dură: Cresc taxele! Ce se întâmplă cu banii de pensii şi salarii

13.04.2019 | 10:23
Senatorul Florin Citu dezvaluire dura Cresc taxele Ce se intampla cu banii de pensii si salarii

Veste proastă pentru toți românii. Ne așteaptă creșteri semnificative ale taxelor. Anunțul a fost făcut de Florin Cîțu. Senatorul Partidului Național Liberal, unul dintre cei mai vehemenți contestari ai Guvernului condus de Viorica Dăncilă, anunță că aceste majorări se vor produce din vară.

Florin Cîțu anunță creșterea taxelor

Într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, Florin Cîțu dă vina pe guvernanți pentru situația deificilă pe care o traversează economia țării noastre. Acesta susține că Executivul nu mai are capacitatea de a acoperi cheltuielile , referindu-se inclusiv la pensii și salarii, motiv pentru care se va recurge la o soluție radicală.

Pregătiți-vă! PSD+ALDE vin cu taxe mai mari și mai multe. Guvernul are probleme mari cu finanțarea cheltuielilor curente, inclusiv pensii și salarii.” , se arată în debutul textului scris de Florin Cîțu.

Senatorul Florin Cîțu avertizează că vom avea parte de taxe mai mari
Senatorul Florin Cîțu avertizează că vom avea parte de taxe mai mari

Senatorul PNL Florin Cîțu lansează un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea și PSD

Dragnea și ai lui au încercat să se împrumute pentru 12 luni și nu au putut. A luat totusi bani la 118 luni dar mai SCUMP ca acum 3 săptămâni.
În doar trei săptămîni guvernul a fost nevoit să crească dobânda pe care o plătește de la 4.76% la 4.98%.

Faceți un calcul să vedeți ce înseamnă această creștere pentru un împrumut de 322 milioane lei. Nu mai are nimeni încredere în acest guvern toxic. Dar guvernul trebuie să plăteasca promisiunile făcute de Dragnea și gașca lui de infractori. Vă va pune să plătiți pe voi cei din sectorul privat. Știe că oricum nu-l votați și așa se răzbună pe voi” , a mai scris senatorul liberal.

În altă ordine de idei, Florin Cîțu a criticat în termeni duri OUG 114, susținând că aceasta servește intereselor rusești. „Interesant ca dupa aparitia OUG 114 a aparut o crestere fantastica a importurilor de gaz din Rusia. Apare o legatura ciudata intre aceasta ordonanta, modul in care a aparut, cei care beneficiaza. Si in cazul bancilor sunt investitori in legatura cu Rusia, care cumpara datoria publica a Romaniei.Totul vine dupa ce Teodorovici a fost in Cuba cu escala la Moscova. Si pentru ce s-a dus in Cuba? E ca si cum s-ar fi dus la un trib din Amazon pentru a aduce leacuri”.

 

 

Tags: