Fotbal intern

Voluntariul lui Mutu, trimis la retrogradare de puștii lui Bratu

23.05.2018 | 22:43
Voluntariul lui Mutu trimis la retrogradare de pustii lui Bratu

Dinamo – Voluntari LIVE STREAM. 

Acesta este derby-ul din etapa a 12-a a play-out-ului Ligii 1 Betano. Adi Mutu, cel care a început sezonul ca director general la „câini”, vine în Ștefan cel Mare din postura de rival, pentru prima dată în cariera de antrenor. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor rundei şi comentariul LIVE accesând aplicaţia de mai jos!


UPDATE, ora 22:45 

Dinamo a dominat partida cu FC Voluntari și obține a zecea victorie în play-out-ul Ligii 1, scor 2-0. Golurile au fost înscris de Daniel Popa și Ricardo Grigore. Voluntariul rămâne pe locul de baraj și după acest meci.


UPDATE, ora 20:00 Cele două formații au anunțat echipele de start: Dinamo

: Muțiu – Corbu, Grigore, Popescu, Olteanu – Nistor, Dudea, Gheorghe – Moldoveanu, Salomao, Popa.

FC Voluntari: Mincă – Novac, Balaur, Horj, Bucurică – Răuță, Lazăr, Pîrcălabu, Marinescu – Voicu, Căpățînă

Interesant este că o parte din jucătorii de bază ai lui Bratu au fost surprinși la meciul de handbal dintre Dinamo și Steaua.


„Briliantul” a plecat din funcția de director general al lui Dinamo la începutul lunii octombrie, când a acceptat o funcție în staff-ul echipei naționale, alături de antrenorul cu care Dinamo a început acest campionat, Cosmin Contra. Perioada lui Mutu ca director general la națională a durat numai 5 luni. El a acceptat funcția de antrenor al celor de la FC Voluntari după demiterea unui alt atacant dinamovist, Claudiu Niculescu. Acum, Mutu își va întâlni fosta echipă pentru prima dată în cariera de antrenor.

VEZI MECIUL LIVE VIDEO AICI

Adrian Mutu, declarație controversată înaintea partidei

De când a venit la timona lui Dinamo, Florin Bratu a schimbat liniile și a folosit numeroși jucători în formație, renunțând treptat la veteranii care nu vor mai face parte din lot începând de sezonul viitor. Reacția lui Mutu a fost însă una destul de ciudată: “Sunt sigur că vom întâlni o echipă care va juca doar la victorie, cea mai în formă din play-out. Formaţie ce marchează cu uşurinţă, cu fotbalişti de calitate. O ştiu, că eu am făcut echipa aceea, sper să reuşesc s-o înving”,  a spus Adrian Mutu, la conferința de presă dinaintea meciului. Răspunsul lui Bratu a fost unul diplomatic: „Adi Mutu e un simpatic”, a zis antrenorul lui Dinamo.

Echipele probabile:

Dinamo

: Penedo – Corbu, Popescu, Katsikas, Olteanu – Nistor, Mahlangu, Palic – Pesic, Popa, Salomao

Voluntari: Mincă – Achim, Balaur, Horj, Bucurică – Răuţă, Lazăr – Căpăţînă, Marinescu, Benzar – Bălan

Partida Dinamo – FC Voluntari se va disputa miercuri, de la ora 20:45, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.