Fotbal intern

Edi, după ce a picat nocturna: “S-a făcut contestaţie! O insultă”

Edward Iordănescu a fost supărat după Sepsi - Astra 0-0, având în vedere că nocturna de pe stadionul din Braşov a picat de două ori şi centralul partidei, George Rădulescu nu a oprit...
15.10.2017 | 20:38
Edi dupa ce a picat nocturna Sa facut contestatie O insulta
ADVERTISEMENT

Edward Iordănescu a fost supărat după Sepsi – Astra 0-0, având în vedere că nocturna de pe stadionul din Braşov a picat de două ori şi centralul partidei, George Rădulescu nu a oprit partida. Tehnicianul giurgiuvenilor a anunţat că fosta campioană a României a făcut deja contestaţie pentru a câştiga acest meci din iga 1 Betano la masa verde.

Totodată, Iordănescu Jr. a vorbit şi despre jocul practicat de echipa sa, unul care, spune el, îi recomandă pentru o participare în play-off, după sezonul regulat: Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Nervi, după Sepsi – Astra 0-0

“Spun că da, e un rezultat echitabil cu toate că am avut şanse. Am venit pentru 3 puncte, dar nu ne iese întotdeauna ce ne propunem. Îmi doresc şi credem că avem potenţialul necesar să intrăm în play-off. E posibil să fiu eu prea pretenţios, dar refuz să accept această idee. Parcursul bun de până acum ne recomandă între primele şase.

Mă simt afectat, la fel este şi starea de spirit a jucătorilor, a fost lipsă de respect, o insultă la adresa noastră, a tuturor. Rezultatul trebuie să se stabilească pe teren, dar ce s-a întâmplat azi… Am stat 15 minute pe teren, după care am ieşit pe teren regulamentar şi am mai stat încă 12 minute aşteptând să vină lumina. M-am informat, era normal ca brigada să iasă afară, să constate situaţia. E o insultă la adresa noastră şi a spectatorilor. Îmi pare rău că a trebuit să spun aceste lucruri. S-a făcut o contestaţie”, a spus Edward Iordănescu la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Vezi aici cele mai importante faze din partida Sepsi – Astra 0-0, partidă din prima etapă a returului din Liga 1 Betano.