Fotbal intern

Un component al Generaţiei de Aur va fi noul antrenor al lui Sepsi!

Sepsi Sfântu Gheorghe va avea un nou antrenor după meciul cu FCSB. Indiferent de rezultatul partidei de duminică seară împotriva celor de la FCSB, formaţia din Covasna a decis înlocuirea lui...
01.10.2017 | 20:21
Un component al Generatiei de Aur va fi noul antrenor al lui Sepsi
ADVERTISEMENT

Sepsi Sfântu Gheorghe va avea un nou antrenor după meciul cu FCSB. Indiferent de rezultatul partidei de duminică seară împotriva celor de la FCSB, formaţia din Covasna a decis înlocuirea lui Valentin Suciu. Numele celui care îl va înlocui a fost deja stabilit, conform gsp.ro. Este vorba de Tibor Selymeş, component al Generaţiei de Aur a fotbalului românesc.

Valentin Suciu stă pentru ultima oară pe banca celor de la Sepsi la partida cu FCSB. Suciu era o adevărată emblemă pentru clubului din Sfântu Gheorghe, el  fiind născut în capitala judeţului Covasna şi antrenând echipa din 2012, reuşind prmovări succesive în Liga a doua şi apoi în Liga 1 Betano. Suciu nu reuşise un parcurs prea bun cu Sepsi, echipa fiind pe poziţia a 12-a înainte de meciul contra FCSB.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Soarta lui Suciu, decisă înainte Sepsi – FCSB

În vârstă de 47 de ani, Selymeş şi-a început cariera de antrenor în 2005, la gruparea maghiară Sopron. Acesta a mai antrenat la Liberty Salonta, Sportul Studenţesc, Astra Ploieşti, FCM Târgu Mureş, Dinamo II, Săgeata Năvodari, Kaposvar, Oţelul Galaţi, Petrolul Ploieşti, Delta Dobrogea Tulcea şi Olimpia Satu Mare.

Selymeş a bifat 46 de selecţii la echipa naţională a României, participând alături de aceasta la două turnee finale, Campionatul Mondial din 1994 din SUA şi Europeanul din Anglia (1996). A fost un produs al clubului FC Braşov, iar  în cariera sa de fotbalist a mai evoluat pentru echipe precum Dinamo Bucureşti, Cercle Bruges, Anderlecht şi Standard Liege (toate trei din Belgia).

ADVERTISEMENT