Fotbal intern

Sepsi OSK cere suspendarea arbitrului Radu Petrescu. “Să fie pedepsit!” Reacţia dură a lui Eugen Neagoe

14.11.2018 | 09:58
Sepsi OSK cere suspendarea arbitrului Radu Petrescu Sa fie pedepsit Reactia dura a lui Eugen Neagoe

Eugen Negaoe, antrenorul formaţiei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, a anunţat că se va cere suspendarea arbitrului Radu Petrescu pentru greşelile grave comise în partida de pe terenul celor de la CS U Craiova, scor 1-1, din etapa a 15-a, sezonul 2018 – 2019, în Liga 1 Betano.

“A fost ca pe vremea lui Pinalti sau a lui Pădureanu. Ce să mai zic, nu mai e nimic de spus după un asemenea meci. E păcat pentru că Universitatea Craiova e echipă valoroasă, care nu are nevoie să fie ajutată. Împotriva noastră n-au luat niciun punct. Pentru că cel de acum nu trebuie luat în calcul. Mai mult de atât ce se putea face? Noi şi când dăm gol ne este scoasă mingea din poartă. Sunt 5 greşeli grave, dar dacă urmăriţi atent meciul veţi mai depista şi altele, mai mici. Sunt prea multe greşeli. A greşi e omeneşte, dar nu atât de mult”, a spus Eugen Neagoe pentru Gazeta Sporturilor.

Sepsi OSK  cere suspendarea arbitrului Radu Petrescu pentru greşelile făcute în meciul cu Craiova

Întrebat dacă a simţit că a fost ceva premeditat, Euegen Neagoe a răspuns. “Păi dacă toate deciziile sunt într-o singură direcţie, cum putem explica asta? Probabil că adversarii au început să se teamă de noi acum. Sunt greşeli evidente împotriva noastră la fiecare etapă. Cei e la club au hotărât să depună memoriu la Comisie. Nu este posibil aşa ceva. Ar fi normal să fie pedepsit. Eu şi jucătorii plătim dacă greşim. Dacă nu avem rezultate, sunt dat afară, la fel şi jucătorii. Cred că măcar 6 puncte trebuia să avem în plus. Şi doar dacă mă gândesc la ultimele trei meciuri. Normal, ar fi trebuit să fim la egalitate cu Craiova şi Viitorul. Fără falsă modestie.

Eugen Neagoe în meciul Dinamo – Sepsi OSK

Cei din conducere sunt mâhniţi. Şi suporterii sunt supăraţi. Toată lumea e dezamăgită. Trebuie să fim trataţi corect. Nu cerem să fim ajutaţi, doar să fim arbitraţi corect. Vrem respect! Sunt lucruri evidente care se întâmplă şi nu ştiu dacă sunt atât de întâmplătoare…”, a spus Eugen Neagoe.