Fotbal intern

VIDEO Sepsi-Viitorul 1-0. Hagi, RĂPUS în minutul 90+2! Vezi golul

Viitorul a ajuns la trei înfrângeri la rând în campionat. Campioana României a fost învinsă cu 1-0 de Sepsi Sfântu Gheorghe, singurul gol al meciului fiind marcat de Hadnagy. Echipa lui Gică...
05.08.2017 | 20:05
VIDEO SepsiViitorul 10 Hagi RAPUS in minutul 902 Vezi golul

Viitorul a ajuns la trei înfrângeri la rând în campionat. Campioana României a fost învinsă cu 1-0 de Sepsi Sfântu Gheorghe, singurul gol al meciului fiind marcat de Hadnagy. Echipa lui Gică Hagi trece peintr-o perioadă neagră atât în Liga 1, cât şi în cupele europene, după ce Viitorul a fost eliminată de APOEL în turul 3 al Ligii Campionilor. Campioana României a terminat meciul în 10 oameni după ce Boli a fost eliminat în minutul 78 după ce a primit al doilea cartonaş galben. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real.

SEPSI: Niczuly – Răduţiou, Oros, Ursu, Grecu – Thiaw, Ghinga – Papsys, Cl. Herea, P. Petre – Hadnagy

VIITORUL: Râmniceanu – S. Rădoi, Hodorogea, Mladen, Boli – Ciobanu, D. Dumitrescu, Cr. Ganea – Eric, Ţucudean, Ov. Herea

SEPSI – VIITORUL 1-0 VIDEO LIGA 1. Vezi FAZELE VIDEO AICI

SEPSI – VIITORUL 1-0 VIDEO LIGA 1. Meciul îi va aduce faţă-n faţă pe fraţii Herea, Ovidiu fiind legitimat la Viitorul, în timp ce Claudiu a ajuns în această vară la Sepsi Sfântu Gheorghe. Cei doi s-au mai reîntâlnit o singură dată, într-un meci jucat între Rapid Bucureşti şi Viitorul. Claudiu Herea a vorbit despre această nouă întâlnire din Liga 1, mijlocaşul declarând că-şi doreşte ca amândoi să marcheze în partida de sâmbătă.

“Îmi doresc să marcăm amândoi, dar să câştige echipa mea (n.r. Sepsi). Dacă singurul gol al partidei va fi dat de el, îl voi ţine minte şi mă voi răzbuna la meciul retur cu siguranţă. Mă simt de parcă am mai jucat de 100 de ori împotriva lui. Chiar dacă de fapt a fost o singură dată, când eu eram la Viitorul şi el la Rapid. Dar nu a dat niciunul gol atunci”, a declarat Claudiu Herea pentru gsp.ro.

Viitorul încearcă să şteargă eşecul din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Campioana României a avut un start slab în noul sezon, formaţia lui Gică Hagi pierzând două din cele trei meciuri din campionat. Vineri, dobrogenii au aflat că vor juca în play-off-ul Europa League cu Red Bull Salzburg. Primul meci se va juca pe 17 august în România, o săptămână mai târziu, pe 24 august, se va disputa returul.

Tags: