Fotbal intern

Transfer pentru Academia FCSB! „Noul Keșeru” a semnat cu roș-albaștrii

07.03.2019 | 15:13
Transfer pentru Academia FCSB Noul Keseru a semnat cu rosalbastrii
Șerban Tirla, noul transfer al celor de la FCSB
ADVERTISEMENT

FCSB încearcă să adune tot ce găsește mai bun prin țară pentru Academia de la Berceni. Astfel, ultima achiziție a clubului roș-albastru este mijlocașul stânga al clubului LPS „Bihorul” Oradea, Șerban Tirla. Tirla este născut în 2002 și urmează să împlinească 17 ani. El a lucrat pentru grupa pregătită de antrenorul Ionel Negrea.

Șerban Tirla, un tânăr jucător de perspectivă din Oradea, a semnat cu Academia FCSB

Șerban Tirla a jucat pentru LPS Bihorul în actualul sezon în Liga Elitelor U17. El a fost unul dintre golgeterii formației în sezonul precedent. Este jucător de picior stâng și fiind originar din Oradea, Tirla aduce aminte de fostul jucător al FCSB, Claudiu Keșeru. Tânărul fotbalist s-a arătat extrem de încântat de oportunitatea de a juca pentru roș-albaștri:

ADVERTISEMENT

„Nu prea pot să îmi exprim în cuvinte sentimentul. Țin minte că era joi seara, trecut de ora 20:00, și nu mă sunase nimeni, cei de la Steaua spunând că îmi vor da răspunsul joi. Pe la 20:30 mă sună domnul director de la LPS Bihorul, dându-mi vestea că de vineri o să fiu jucătorul Stelei. Ceea ce am simțit în acele momente nu pot să descriu. Îmi treceau prin minte toate sacrificiile, bucuriile, ratările, zilele în care am zis că renunț, toate trăirile posibile. Pot să spun că a fost cea mai fericită zi din viața mea și fără Dumnezeu știu bine că nu puteam ajunge la acest nivel”, a spus Tirla, în presa locală.

Șerban Tirla vine de la LPS Bihorul

Academia FCSB din Berceni a început să producă pentru echipa mare

Tânărul fotbalist a spus că cel mai greu îi va fi să stea departe de casă: „Cred că e cel mai greu lucru să îți lași tot și să îți începi o nouă viață, dar sunt conștient că fără sacrificii nu ai cum să ajungi sus. Mi-e greu și acuma să trec peste, dar vorbesc cu ai mei de două-trei ori pe zi, îi simt mereu aproape de mine și le mulțumesc necondiționat”, a mai spus Șerban.

ADVERTISEMENT

Între timp, Academia FCSB, proiect care aparține lui Vasile Geambazi, nepotul patronului Gigi Becali, a început să producă din ce în ce mai mulți jucători. De la baza din Berceni a venit spre echipa mare la meciul contra celor de la FC Voluntari tânărul fundaș dreapta Radu Zamfir, cel care a fost rezervă la ultimul meci jucat de FCSB în sezonul regulat al Ligii 1 Betano.