Sport

Serena Williams, lacrimi şi scandal în finala US Open 2018! Video. “Eşti un hoţ! Nu am trişat în viaţa mea!”

09.09.2018 | 10:17
Serena Williams lacrimi si scandal in finala US Open 2018 Video Esti un hot Nu am trisat in viata mea
Serena Williams, în lacrimi după cearta cu arbitrul în finala US Open 2018

Serena Williams şi-a pierdut cumpătul în timpul partidei cu Naomi Osaka, finala US Open 2018! Americanca a făcut un scandal uriaş în timpul partidei, după un conflict cu arbitrul spaniol Carlos Ramos. Totul a început după ce Serena Williams a primit un avertisment din partea ibericului pentru “coaching”. Asta după ce Patrick Muratoglu a făcut un semn către eleva sa să urce mai mult la fileu. Vezi toate detaliile despre meciurile de la US Open accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei de la Flushing Meadows.

Serena Williams a fost extrem de furioasă de decizia arbitrului şi s-a dus imediat pentru a-i cere socoteală arbitrului. “Nu este adevărat că am primit indicaţii de la antrenor. Eu nu am trişat niciodată! Prefer să pierd decât să trişez”, a urlat Serena la Carlos Ramos. Ibericul nu a făcut nici un pas înapoi, deşi Serena chiar a chemat supervizorul turneului pentru a cere rectificarea deciziei.

Serena Williams, lacrimi şi acuze în final US Open 2018! Ce i-a strigat arbitrului

La scurt timp după acest incident, imediat după ce şi-a pierdut serviciul pentru prima dată în setul doi, Serena a rupt racheta cu o criză de nervi. A primit un al doilea avertisment şi, automat, i s-a dat “penalty point”. A început game-ul următor de la 0-15. A fost un nou moment în care Serena a făcut scandal. S-a dus la Ramos şi a încercat să îi explice că primul avertisment nu ar fi trebuit să se pună. Nici de această dată nu a putut avea succes.

La următoarea pauză, Serena Williams şi-a continuat războiul cu arbitrul spaniol şi a dus lucrurile mult prea departe. “Eşti un hoţ, mi-ai furat un punct”, a fost replica pentru Ramos. Aceste nu a stat pe gânduri şi i-a dat un nou avertisment Serenei. De această dată a însemnat game penalty. I s-a oferit un game niponei, care astfel a ajuns să conducă, 5-3.

Serena a izbucnit în lacrimi şi l-a chemat pe supervizorul turneului. A avut o discuţie lungă şi cu acesta, după ce i-a spus lui Ramos că nu va mai arbitra nici un meci al ei. “Mulţi bărbaţi fac asta şi mult mai rău şi nu păţesc nimic. Doar pentru că sunt femeie se întâmplă asta! Nu e corect! Nu e corect! Ştiu că nu mai poţi întoarce, dar recunoaşte!”, i-a spus Serena supervizorului.

La final, după ce Naomi Osaka a câştigat setul doi cu 6-4, Serena şi-a îmbrăţişat minute în şir adversara, dar a refuzat să dea mâna şi cu arbitrul spaniol, căruia i-a transmis: “Îmi datorezi scuze”