Sporturi

Serena Williams şi-a luat mentor din lumea baschetului! Fostul preşedinte al LA Lakers o va ajuta pe americancă

12.04.2019 | 18:00
Serena Williams sia luat mentor din lumea baschetului Fostul presedinte al LA Lakers o va ajuta pe americanca

Serena Williams şi-a luat mentor din lumea baschetului! Serena Williams, ocupanta locului 11 WTA, va avea un nou om în staff, un om pe care se va putea baza pentru sfaturi pentru a sa activitate profesională. Marea jucătoare de tenis din Statele Unite ale Americii a disputat anul acesta 12 partide, dintre care a pierdut doar trei, însă simte că are nevoie de un plus în echipa ei.

Serena Williams va beneficia de ajutorul fostului preşedinte de la LA Lakers

Prin urmare, Serena Williams se va putea baza pe ajutorul primit de la fostul preşedinte al LA Lakers, Magic Johnson, care şi-a anunţat demisia de la conducerea legendarului club de baschet în urmă cu câteva zile. ”Am decis azi să părăsesc postul de preşedinte. Iubesc libertatea, am o viaţă magnifică în afara baschetului şi sunt foarte bucuros că revin la această viaţă’‘, a declarat Johnson, cvintuplu campion al NBA.

Ulterior, el a afirmat că unul dintre motivele pentru care renunţă la această funcţie este pentru a-i fi alături Serenei Williams. “Serena Williams m-a sunat în urmă cu aproximativ o săptămână şi m-a întrebat dacă aş vrea să-i fiu mentor, să fiu în grupul ei de sfătuitori. M-am gândit c-am să fac asta, aşa că am acceptat”, a declarat Johnson. Totuşi, americanca în vârstă de 37 de ani nu a oferit nicio declaraţie deocamdată pe marginea acestui subiect.

Magic Johnson anunţându-şi demisia de la Preşedinţia LA Lakers

Serena Williams nu va evolua pentru SUA în Fed Cup

Câştigătoare a 23 de titluri, Serena era anunţată pentru echipa de Fed Cup a Statelor Unite ale Americii, însă mai apoi s-a răzgândit, aşa că ea nu va face parte din echipă pentru întâlnirea dintre SUA şi Elveţia. Următorul turneu la care va participa este comeptiţia de la Roma, la care şi-a anunţat prezenţa şi Simona Halep. Americanca a cucerit marele trofeu în Capitala Italiei de patru ori în întreaga carieră, în 2002, 2013, 2014 și 2016.