Fotbal intern

Sergio Ramos, gol senzațional la antrenamentul oficial susținut înainte de România – Spania! Neymar și Rivaldo au apreciat reușita. VIDEO

05.09.2019 | 11:29
Sergio Ramos gol senzational la antrenamentul oficial sustinut inainte de Romania  Spania Neymar si Rivaldo au apreciat reusita VIDEO

Echipa națională a Spaniei a efectuat antrenamentul oficial de dinaintea meciului cu reprezentativa României miercuri seara, la câteva ore după ce delegația a aterizat în București, iar Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid, a reușit un gol de senzație pe Arena Națională. VEZI VIDEO MAI JOS!

  • Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2.93 este cota pentru 1X la meciul România – Spania. Vezi toate cotele AICI

Sergio Ramos, gol senzațional la antrenamentul oficial susținut înainte de România – Spania

Sergio Ramos va fi titular în apărarea echipei națioanale a Spaniei în meciul cu România de azi, de al ora 21.45, pe Arena Națională, în fața a peste 50.000 de euro, iar spaniolul a făcut spectacol la antrenamentul susținut de iberici pe cel mai mare stadion din România.

Starul lui Real Madrid a înscris un gol superb din lovitură liberă, iar reușita acestuia a fost postată de pagina sa de Instagram. Mai mult, Sergio Ramos a scris și următorul mesaj: ‘Pentru trei puncte cheie! Haide, Spania!”. Videoclipul urcat de fundașul echipei naționale a Spaniei a fost apreciat de Neymar și Rivaldo.

Selecționerul Spaniei, avertisment pentru Sergio Ramos

Selecționerul echipei naționale a Spaniei, Robert Moreno, a vorbit despre situația lui Sergio Ramos și despre evoluțiile slabe ale fundașului din acest sezon din La Liga. “Acum va juca, dar el trebuie să știe că, dacă nu e în formă, nu-l voi folosi. De aceea există concurență”, a declarat Robert Moreno la conferința de presă susținută înaintea meciului cu România.

  • 23 de trofee a câștigat Sergio Ramos pe parcursul carierei

Cotat de site-urile de specialitate la 25.000.000 de euro, Sergio Ramos a ajuns la Real Madrid pe 31 august 2005 și mai are contract cu formația din La Liga până pe 30 iunie 2021. Fotbalistul în vârstă de 33 de ani a debutat la echipa națională a Spaniei pe 26 martie 2005 într-un meci amical câștigat de iberici în fața Chinei, scor 3-0. Fundașul a  bifat 165 de selecții și a dat 20 de goluri pentru prima reprezentativă.