Fotbal international

Sergio Ramos riscă să fie suspendat pentru că a înjurat un arbitru la derby-ul Real Madrid – Atletico

29.09.2019 | 12:50
Sergio Ramos risca sa fie suspendat pentru ca a injurat un arbitru la derbyul Real Madrid  Atletico

Partida dintre Atletico Madrid și Real Madrid s-a terminat la egalitate, 0-0, însă au existat mai multe momente tensionate, printre care și un dialog surprinzător între Sergio Ramos și arbitrul asistent. Căpitanul Realului l-a înjurat de mamă pe tușier, iar lui Diego Simeone nu i-a venit să creadă și l-a întrebat pe arbtiru cum de îi permite lui Ramos să îl jignească în așa hal.

Sergio Ramos, aproape de o suspendare după ce a înjurat arbitrul

Sergio Ramos este recunoscut pentru stilul agresiv pe care îl are, însă în partida cu Atletico Madrid, căpitanul Realului a fost de necontrolat. El riscă o suspendare pentru felul în care i s-a adresat arbitrului asistent. „T***a care te-a născut!”, a fost înjurătura pe care Sergio Ramos i-a spus-o tușierului, moment în care Diego Simeone, aflat în apropiere, l-a întrebat pe asistent cum de îi permite lui Ramos să-l jignească. „Cum poți să- permiți asta!?”, i-a spus tehnicianul lui Atletico.

Diego Simeone a fost supărat pentru că anul trecut, Diego Costa a fost suspendat 8 meciuri pentru un gest asemănător, în timpul unui meci cu Barcelona. Arbitrul asistent ştie exact ce i-a spus Ramos!”, a reamintit „Cholo” la finalul jocului.

  • 33 de ani a împlinit Sergio Ramos pe 30 martie
Diego Simeone, nervos pentru că Sergio Ramos nu a fost pedepsit. Sursă foto: yahoonews.com
Diego Simeone, nervos pentru că Sergio Ramos nu a fost pedepsit. Sursă foto: yahoonews.com

Sergio Ramos a fost supărat pe conducerea Realului în vară

Sergio Ramos a fost supărat pe conducerea Realului în vară, dar i-a asigurat pe fanii madrileni că nu se pune problema ca el să-și părăsească echipa: „Nu vreau ca fanii să aibă dubii. Sunt un fan al Realului și vreau să rămân aici. Sunt căpitanul lui Real Madrid și simt că sunt iubit de colegii mei. Întotdeauna, aspectul financiar a fost pe plan secund pentru mine”.

„Ieri am vorbit cu Florentino și am vom construi împreună viitorul clubului. Au fost lucruri care m-au supărat, m-au pus pe gânduri, dar le-am discutat cu el și a fost cel mai bine așa”, a mai spus Sergio Ramos.

  • 25.000.000 de euro este cota de piață a lui Sergio Ramos, conform transfermarkt.com