Fotbal international

Sergio Reguilon, tupeu de neimaginat! Ce le-a putut spune lui Messi și Suarez în timpul ultimului El Clasico

04.03.2019 | 10:49
Sergio Reguilon nu a avut respect nici față de Leo Messi
ADVERTISEMENT

Noul fundaș stânga de la Real Madrid, Sergio Reguilon, cel care l-a trimis pe bancă pe veteranul brazilian Marcelo, are un tupeu de neimaginat și a arătat acest lucru în timpul ultimului El Clasico. Barcelona a învins pe galactici chiar pe Santiago Bernabeu de două ori la rând în interval de 72 de pre, ultimul succes, cu 1-0 în weekend, fiind în campionat și însemnând practic ieșirea din scenă a Realului în lupta pentru titlu.

Sergio Reguillon, contre cu Messi și Suarez în timpul ultimului El Clasico

Sergio Reguilon provine de la echipa de tineret a Realului și practic a reușit să își facă loc în lotul plin de vedete în acest sezon, mai ales datorită lui Santiago Solari, tehnicianul care i-a acordat foarte multă încredere și a decis că jucătorul de 20 de ani poate reprezenta de acum înainte pe termen lung garanția pentru postul de fundaș stânga.

ADVERTISEMENT

Faptul că a fost preferat în locul experimentatului Marcelo l-a ajutat pe Reguilon să crească în valoare de la meci la meci și totodată să nu aibă frică sau complexe în fața nici unui adversar, nici măcar a starurilor Barcelonei. În cadrul emisiunii TV El Partidazo de Vamos s-a analizat modul în care s-a comportat fundașul Realului în momentul în care s-a aflat față în față cu Luis Suarez și Leo Messi.

Sergio Reguilon s-a contrat în timpul ultimului El Clasico cu Suarez și cu Messi
Sergio Reguilon s-a contrat în timpul ultimului El Clasico cu Suarez și cu Messi

Reguilon s-a luat de fizionomia lui Suarez

Prima contră a avut-o cu durul atacant uruguayan. În momentul ciocnirii Reguillon îi strigă: “Nu mă lovi, tu nu auzi, nu mă lovi. Eh, este cu adevărat foarte urât ce ai făcut, ești rău”. După care, la următoarele întâlniri Reguilon l-a provocat permanent cu același cuvânt: Iepure, aluzie la conformația feței uruguayanului, ceea ce l-a enervat teribil pe Suarez, care a căutat să îl mai lovească, dar nu a reușit.

ADVERTISEMENT

Mult mai tare a fost dialogul cu Leo Messi, asta și pentru că argentinianul nu e un jucător dur precum Suarez. Se știe că porecla lui Messi este Puricele și de aici a plecat dialogul dintre cei doi: “Ce este? Ce se întâmplă, Purice, ce te mușcă? Poți să îmi spui ce ți se va întâmpla acum? Ai mâncărimi Purice? Te mănâncă acum ceva?”