Fotbal international

Napoli rămâne în cursa de titlu! Revenire fabuloasă de la 0-1 în final

Sâmbătă a început etapa a 31-a din Serie A cu meciul extremelor, liderul Juventus jucând în deplasare la ultima clasată, ca şi retrogradată, Benevento, pe care a învins-o cu scorul de 4-2.
08.04.2018 | 18:43
Napoli ramane in cursa de titlu Revenire fabuloasa de la 01 in final

UPDATE: ora 18:00. Napoli rămâne în plasa lui Juventus în lupta pentru titlu la capătul unui meci pe deplin interzis cardiacilor. Echipa lui Vlad Chiricheş, aflat pe bancă pentru prima dată după două luni de la accidentare,  a jucat acasă cu Chievo şi era mare favorită. S-a impus cu 2-1, dar în minutul 89 tabela indica avantaj pentru oaspeţi! În minutele 89 şi 93 Milik şi Diawara au întors incredibil un meci ce părea compromis şi care ar fi făcut aproape campioană pe Juventus! La scorul de 0-0 Mertens a ratat un penalty pentru Napoli. De notat că şi oaspeţii au mai avut un gol nevalidat la scorul de 0-0. VEZI GOLURILE AICI


UPDATE, 8 aprilie, ora 15:30 / Torino a învins-o pe Inter, scor 1-0, graţie golului marcat de Adem Ljajic în minutul 36. Torinezii au ajuns la cea de-a treia victorie consecutivă în Serie A şi s-au apropiat la şase puncte de AC Milan. VEZI AICI GOLURILE.


UPDATE: Juventus s-a impus neaşteptat de greu în meciul din deplasare cu lanterna roşie Benevento. Liderul şi campioana ultimelor şase ediţii a avut nevoie de două lovituri de pedeapsă şi de forma excelentă a argentinianului Paulo Dybala, care a semnat o triplă (în care au intrat şi golurile din penalty) pentru a se desprinde. Benevento a reuşit să egaleze în două rânduri, la 1 şi la 2, prin acelaşi Diabate. Internaţionalul român Alin Toşca a jucat tot meciul pentru Benevento pe post de fundaş central, dar nu a comis nici una din penalităţile care au dus la acordarea celor două lovituri de pedeapsă. Juve a avut şi un gol anulat în minutul 37, la Mandzukic.

Serie A etapa 31 LIVE VIDEO Benevento – Juventus AS Roma – Fiorentina. Benevento – Juventus este primul meci al etapei a 31-a din Serie A, partidă care se va disputa sâmbătă, de la ora 16:00, un duel dezechilibrat între prima şi ultima clasată din prima ligă a Italiei. De la ora 19:00 sunt programate partidele AS Roma – Fiorentina şi Spal – Atalanta.

Serie A etapa 31 LIVE VIDEO Benevento – Juventus AS Roma – Fiorentina. Ziua de sâmbătă se încheie cu derby-ul Sampdoria – Genoa, de la ora 21:45. Duminică sunt programate şase meciuri în etapa a 31-a din Serie A. De la ora 13:30 se joacă partida Torino – Inter.

Serie A etapa 31 LIVE VIDEO Benevento – Juventus AS Roma – Fiorentina. Runda se termină duminică seara

Serie A etapa 31 LIVE VIDEO Benevento – Juventus AS Roma – Fiorentina. Crotone – Bologna, Napoli – Chievo şi Verona – Cagliari se vor disputa de la ora 16:00. Lazio, fosta adversară a celor de la FCSB în 16-imile Europa League, se va deplasa pe terenul lui Udinese, meci programat de la ora 19:00. Etapa a 31-a se încheie cu partida AC Milan – Sassuolo, de la ora 21:45.

Tags: