Fotbal international

Barcelona a demolat Sevilla în finala Cupei Spaniei! Execuţie publică!

21.04.2018 | 23:09
Barcelona a demolat Sevilla in finala Cupei Spaniei Executie publica

Sevilla – Barcelona LIVE STREAM Cupa Spaniei. Sevilla şi Barcelona se duelează pentru Cupa Spaniei, al doilea trofeu ca importanţă în fotbalul iberic. Finala competiţiei se dispută pe stadionul “Wanda Metropolitano” din Madrid. Înaintea meciului, Ernesto Valverde şi-a atenţionat jucătorii şi a declarat că presiunea la această partidă este la fel ca la oricare altă finală. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor etapei și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos!

UPDATE. FC Barcelona a dezmembrat Sevilla lui Montella în finala Cupei Spaniei, 5-0, Suarez, Messi, Iniesta, Coutinho punându-şi numele pe tabela madrilenă a lui Atletico.


UPDATE, ora 21:50 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru Sevilla – Barcelona.

Sevilla: Soria – Navas, Mercado, Lenglet, Escudero – N’Zonzi, Banega – Sarabia, Vazquez, Muriel – Correa

Barcelona: Cilessen – S. Roberto, Pique, Umtiti, Alba – Coutinho, Busquets, Rakitic, Iniesta – Messi, Suarez


UPDATE, ora 19:33 / Fanii Barcelonei au dat startul distracţiei înainte de finala cu Sevilla. Catalanii s-au strâns la un fanzone destinat echipei antrenate de Ernesto Valverde, unde vor putea urmări meciul pe un teren gigant.


Sevilla – Barcelona LIVE STREAM Cupa Spaniei.“Este obligatoriu să câştigi cu Barcelona, indiferent că este vorba de campionat, Cupa Spaniei sau Liga Campionilor. O victorie cu Sevilla ar fi excelentă ca să trecem peste dezamăgirea din dubla cu AS Roma. Presiunea înaintea acestui meci este aceeaşi ca în înaintea oricărei finale. Poate suntem favoriţi, dar tot trebuie să jucăm şi să câştigăm”, a declarat Ernesto Valverde.

Sevilla – Barcelona LIVE STREAM Cupa Spaniei. La un pas de un nou event

Sevilla – Barcelona LIVE STREAM Cupa Spaniei. Barcelona poate câştiga sâmbătă primul trofeu în acest sezon, catalanii fiind foarte aproape de a realiza eventul. În campionat, jucătorii antrenaţi de Ernesto Valverde sunt pe primul loc, la 12 puncte în faţa lui Atletico Madrid, cu cinci etape înainte de finalul stagiunii.

Tags: