Sport

Scandal Sezione-Peluza Sud! Bannerul care a declanşat tensiunea!

Suporterii din Sezione care susţin CS U Craiova în Liga 1 Betano sunt deranjaţi de faptul că şefii echipei lui Mihai Rotaru au încercat să atragă de partea lor prin tot felul de mijloace ultraşii din Peluza Sud 97.
08.11.2017 | 11:38

CS U Craiova aşteaptă să îşi dispute meciurile de pe teren propriu pe noua arenă din Bănie, iar conducerea formaţiei lui Mihai Rotaru a tot încercat în ultima perioadă să atragă şi membrii din Peluza Sud 97. Dar galeria respectivă nu a aderat la proiectul propus de echipa susţinută de Primăria din  Craiova şi a preferat să meargă şi să îngurajeze FC U Craiova 1948 în Liga 4. Însă între timp suporterii din Sezione, gruparea care este alături de CS U încă din 2013, au început să aibă tot mai multe nemulţumiri faţă de oficialii echipei lui Rotaru.

Ce s-a întâmpat? FANATIK.RO a aflat că ultraşilor din Sezione le-au ajuns la urechi nişte informaţii conform cărora şefii de la CS U încearcă prin orice mijloace să atragă suporteri din PS 97. Mai mult, aceştia sunt deranjaţi că patru oameni au fost ademeniţi şi cu câte 50 de abonamente pe care s-au lăudat că le vor da la mai mulţi oameni din Peluza Sud 97 ca să vină şi să încurajeze echipa lui Devis Mangia. Însă acest lucru nu s-a întîmplat, deoarece ultraşii cooptaţi de oamenii lui Rotaru nu au mai reuşit să convingă nici un suporter să li se alăture.

Sezione a luat atitudine!

Dar suporterii de la Sezione au încercat să tranşeze problema cu cei patru oameni pe care conducătorii echipei lui Mihai Rotaru au reuşit să îi convingă să li se alăture încă de la meciul din Cupa României de la Braşov cu Sepsi. Atunci suporterii din Sezione şi cei din gruparea pe care fostului lor lider, Irinel Condă o conduce s-au bătut între ei, motiv pentru care Jandarmeria a intervenit în tribune cu gaze lacrimogene.

Însă nemulţumirea suporterilor din Sezione a continuat şi la partida cu Steaua de la Severin. La acest meci ultraşii care susţin echipa lui Mihai Rotaru au afişat un banner prin care îşi arătau nemulţumirea faţă de conducerea lui CS U, “Băgaţi bani în juniori nu în vânduţi şi trădători”, au scris suporterii prezenţi la meciul câştigat de Steaua cu scorul de 5-2. (VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO)