Life

Sfatul Zilei, 30 iunie 2020. Trădări ale unor persoane de încredere, se rup legături, iar alții încep un nou capitol în viață

30.06.2020 | 14:32
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei pentru 1 iulie 2020 aduce în prim plan zodiile de pământ, care vor avea o zi plină de surprize. Cei care sunt în semnele zodiacale de apă sunt pesimiști, iar  zodiile de aer vor fi tulburate de anumite evenimente.

FANATIK vă prezintă evenimentele de care au parte zodiile în această zi. Previziunile complete pentru fiecare zodie în parte pentru 1 iulie arată că majoritatea zodiilor vor avea parte de o zi mai intensă, în special pe plan personal.

ADVERTISEMENT

Sunt unele zodii care nu știu cum să reacționeze în fața unor situații neașteptate.

Sfatul zilei de miercuri, 1 iulie 2020, pentru toate semnele zodiacale

Berbec

Este posibil să vă  revedeți cu cineva. Ori poate primiți o vizită neașteptată acasă sau chiar la birou. Șefii vă salută inițiativele și îți pregătesc o mărire de salariu în avans. Numărul norocos al zilei: 3

Taur 

Posibilități de angajare, un proiect nou, poate și cunoștințe noi. Aveți încredere în voi, sunteți pe drumul cel bun, trebuie să vă păstrați optimist. Chiar dacă sunteți singuri, câștigați teren în planurile pe care le aveți. O reușită și pe plan personal, cineva la care vă gândiți o să apară în viețile voastre. Numărul norocos al zilei: 5

ADVERTISEMENT

Gemeni

Nu vă simțiți în apele voastre, însă o duceți până la capăt, indiferent de problemele pe care le aveți. Astăzi aveți o zi mai proastă, nu prea sunteți mulțumit de nimic, dar până seara vă trece. Reușiți să vă vindecați de frici, până la urmă. N-ar strica un vin roșu acasă, după serviciu.

Numărul norocos al zilei: 12

Rac

Starea generală nu pa vă ajută la job, aveți nevoie de o vacanță, tocmai asta și faceți, vă plănuiți în detaliu escapada. În weekend poate plecați undeva și vă mai relaxați.

ADVERTISEMENT

Numărul norocos al zilei: 4

Leu

Aveți mult de muncă, iar problemele de acasă vă copleșesc. Azi găsiți soluții, o scoateți la capăt și cu persoana iubită. Seara o petreceți la film, poate ieșiți în oraș, încercați socializarea.

Numărul norocos al zilei: 13

Fecioară

Aveți o perioadă mai tensionată, însă ar trebui să vă eliberați de stres, că nimic nu se întâmplă dacă nu vreți.  Sunteți ca un mic vulcan pe cale de explozie, iar cei din jur vă simt stările și mai ales că nu sunteți prea fericiți în situația actuală. Încercați sămvedeți și partea bună, vă veți simți mai bine.

ADVERTISEMENT

Numărul norocos al zilei: 11

Balanță

Ți-e frică de criticile colegilor, ale familiei, crezi că nu ai muncit suficient la un proiect, însă, până la urmă, vei fi apreciat. Mai trebuie să înveți să ai și răbdare, poate te vei simți mai bine.

Numărul norocos al zilei: 9

Scorpion

Uneori totul te copleșește. Banii, creditele, copii, simți că e totul pe umerii tăi, deși lucrurile nu stau chiar așa. Mai puțină dramă și se va rezolva fiecare punct în parte. Învață să ai răbdare.

Numărul norocos al zilei: 21

Săgetător

La muncă au loc niște schimbări, poate schimbi job-ul, poate pregătești o lansare. Schimbarea este una benefică, vrei să o faci, iar astăzi se poate să fii și mai decis în ceea ce privește viitorul tău profesional.

Numărul norocos al zilei: 10

Capricorn

Șefii vă abordează pentru o poziție nouă, urmează o promovare, poate o nouă colaborare bănoasă, cert este anul acesta dați lovitura pe plan profesional.

Numărul norocos al zilei: 17

Vărsător

Ai nevoie de o vacanță și o spui prin toți porii, evaluezi opțiunile, bugetul este prea mic pentru ce îți dorești.

Numărul norocos al zilei: 19

Pești

Treci printr-o perioadă mai tensionată, motiv pentru care astăzi ești întors cu susul în jos. Până seara reușește să te calmeze o persoană dragă, însă ai grijă, s-a cam săturat de ieșirile tale necontrolate.

Numărul norocos al zilei: 6

 

ADVERTISEMENT