News

Sfatul zilei 31 mai. Unele zodii trec prin clipe grele, dar le vor depăși cu ajutorul prietenilor

30.05.2019 | 18:33
Sfatul zilei 31 mai Unele zodii trec prin clipe grele dar le vor depasi cu ajutorul prietenilor

FANATIK îți aduce sfatul zilei pentru ziua de vineri, 31 mai. Câteva zodii trec prin momente dificile, dar cu ajutorul celor din jur le vor depăși. Nativii din zodia fecioară încep mai multe sarcini, dar nu duc niciuna la bun sfârșit. Săgetătorii profită de norocul care le iese-n cale. Sfatul nostru este să profiți de această șansă, a doua oară s-ar putea ca norocul să te ocolească.

Așa arată sfatului zilei de astăzi, 31 mai

Berbec

Lasă deoparte resentimentele și toate lucrurile din jurul tău vor fi curpinse de miracolul iubirii. Cupidonul îți trimite mesaje și săgeți, tu trebuie doar să te oprești și să le prinzi.

Taur

O persoană din cercul tău de prieteni ți se va destăinui și s-ar putea să ai de învățat. El poate fi mentorul care te va ajuta să-ți găsești calea spre o viață mai ușoară, lipsită de stres și griji.

Gemeni

S-au acumulat multe frustări și nemulțumiri și ar fi cazul să te eliberezi. Nu îți vărsa nervii pe cei din jur, mergi la alergat sau lovește un sac de box. Vei vedea că vei avea o stare de spirit excelentă.

Rac

O persoană cu multă experiență în spate îți va tăia elanul și s-ar putea să renunți la câteva dintre visele tale. Uneori este nevoie de multă muncă și timp pierdut pentru a face ce ți-ai propus.

Câteva zodii au de luat decizii importante
Capricornii nu pun absolut nicio vorbă răutăcioasă la suflet și asta se vede cu ochiul liber
Sursa foto: pixabay.com

Leu

Dai dovadă de imaturitate și oamenii vor avea senzația că ești ușuratic și superficial. Acest comportament infantil este în totalitate în defavoarea ta și vei crea o impresie greșită.

Fecioară

Începi prea multe sarcini, dar nu duci niciuna la capăt. Mai bine lasă-le pe toate baltă, să nu regreți mâine decizia luată.

Balanță

Ești în derivă și crezi că totul este pierdut, dar dacă vei persista va ieși și soarele pe strada ta. Totul este să nu renunți la ceea ce ți-ai propus.

Scorpion

Ai idei excelente care te vor ajuta să câștigi un ban în plus. Lucrezi cu pasiune și plăcere și rezultatele nu vor întârzia să apară.

Săgetător

Nu te juca cu norocul. De data asta nu te ocolește, ba chiar te lovești din plin. Asemenea ocazii sunt rare, a doua oară nu se va mai repeta.

Capricorn

Astăzi ești zen, nu pui la suflet absolut nicio jignire, iar cuvintele dure nu te vor ajunge. Când oamenii vor vedea starea ta te vor lăsa în pace.

Vărsător

Ești o fire deschisă și vorbăreață și ești înconjurat de mulți prieteni care se bucură de legăturile tale plăcute și amabile.

Pești

Astăzi ești strâns la portofel și prietenii s-ar putea să spună că ești zgârcit. Ești cumpătat cu cheltuielile și bugetul familiei și ții totul sub control.