Life

Sfatul zilei de duminică, 12 iulie 2020. Săgetătorii sunt la o răscruce de drumuri, iar Capricornii pot avea surprize în plan sentimental

11.07.2020 | 15:07
Sfatul zilei de duminica 12 iulie 2020 Sagetatorii sunt la o rascruce de drumuri iar Capricornii pot avea surprize in plan sentimental
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de joi, 12 iulie 2020, vine cu vești bune și răsturnări de situații avantajoase. Există și nativi care se vor confrunta cu mici probleme sau nemulțumiri legate de locul de muncă.

Săgetătorii sunt sfătuiți să își asume riscuri, mai ales în această perioadă, când se găsesc la o răscruce de drumuri și nu știu încotro să meargă. Indiferent de alegere, e nevoie de asumare.

ADVERTISEMENT

Nici pentru Gemeni nu este o zi liniștită. Încă de câteva zile, nativii se confruntă cu indecizia și lipsa energiei de a face lucruri. Fanatik vă aduce sfatul zilei pentru fiecare zodie în parte.

Sfatul zilei de duminică, 12 iulie 2020

Berbec

Ai grijă la sectorul sentimental. Astrele îți recomandă prudență în plan amoros și relațional pentru că pot apărea diferite conflicte și situații tensionate.  Cu calm, însă, le puteți depăși.

ADVERTISEMENT

Taur

Din păcate, eclipsa de lună din 5 iulie ți-a dat ceva bătăi de cap și neliniște interioară. Astrele îți recomandă prudență în afirmații și în comportament, ca să nu strici și lucrurile din jur.

Gemeni

Ai vrea să te așezi la casa ta, dar ai vrea și libertate, astfel încât să poți face rice, oricând. Din păcate, nu le poți avea pe toate, așa cî trebuie să te decizi ce contează mai mult și în ce direcție crezi că te-ai simți mai bine.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii ar putea să revină la o fostă iubire, ori să fie atât de afectați de o despărțire recentă încât să lege foarte greu relații sentimentale noi. Nu e un moment prielnic pentru decizii radicale.

Leu

Dacă ești singur, ai șanse să întâlnești pe cineva, dar trebuie să fii foarte atent pentru că este posibil ca persoana respectivă să nu fie complet disponibilă emoțional. Grijă mare la triunghiurile amoroase.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ești avantajat de colaborările de la distanță. Vei discuta mult cu partenerii pe care îi ai, colaboratori, șefi sau angajați. Chiar dacă este weekened, simți nevoia să stabilești niște aspecte importante ce țin de carieră.

Balanță

Balanțele care doresc să își găsească pereche, ar putea avea parte de o surpriză din partea unei colege sau coleg de serviciu. Există flirturi de ceva vreme, dar niciunul nu a făcut încă primul pas. Așteaptă-te la surprize.

Scorpion

După o perioadă de gândire și de răzgândire, mulți Scorpioni pot porni la împlinirea unui ideal mai vechi, de exemplu de a-și întemeia propria familie. Indiferent dacă ești căsătorit sau nu, în viața ta sentimentală poate începe un capitol nou.

Săgetător

Ești foarte energic. Vrei acțiune, cauți noi experiențe, mișcare. Astrele te sfătuiesc, totuși, să nu exagerezi cu petrecerile, cu nopțile nedormite sau cu excesele de orice fel.

Capricorn

Capricornii aflați în căutarea iubirii pot avea surprize plăcute de la cine nu se așteaptă. Este o zi bună, chiar dacă, în interiorul lor, capricornii simt leniște și presiune din exterior. Fii diplomat!

Vărsător

Astăzi te simți obosit și să vrei să renunți la anumite proiecte dar, pe de altă parte, te știi că ai muncit mult pentru ele ca să renunți acum. Încearcă să te odihnești mai mult, este weekend, profită de asta.

Pești

Ești în căutarea echilibrului. Te simți părăsit, abandonat, singur și sleit de puteri. Parcă nu mai ai nicio spranță. Vorbește despre trăirile pe care le ai, exteriorizează-te, ai oameni în jurul tău care te pot ajuta.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească...
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească Bodrum, suspectul, fostul soț al victimei, prins după 6 luni
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă....
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă. Cine le-a stricat prietenia