Life

Sfatul zilei de duminică, 22 noiembrie 2020. Balanța este aspru criticată

21.11.2020 | 13:35
Sfatul zilei de duminica 22 noiembrie 2020 Balanta este aspru criticata
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de duminică, 22 noiembrie 2020, aduce schimbări pentru unele dintre zodii, în timp ce alte trebuie să fie extrem de atente când vine vorba de partea financiară. 

Mai exact, planeta Venus a intrat în zodia Scorpion, lucru care va fi resimțit de toate semnele zodiacale. Evenimentul a avut loc cu o zi înainte, sâmbătă, 21 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Descoperă în rândurile de mai jos previziunile complete aduse de FANATIK. Vezi care sunt întâmplările de care se bucură sau nu, cei 12 nativi.

Așa arată sfatul zilei de duminică, 22 noiembrie 2020, de la nativ la nativ

Berbec

Astrele te îndeamnă să nu iei decizii pripite și să nu te arunci în anumite proiecte. Ia-o încet și gândește la rece  fiecare hotărâre pe care o iei. Ține cont de sfaturile primite de la familie.

ADVERTISEMENT

Taur

Îți dorești anumite lucruri, dar întâmpini numeroase piedici și obstacole. Nu te lăsa învins de aceste situații neplăcute. Gândirea pozitivă te va ajuta să depășești toate greutățile.

Gemeni

Ești nehotărât și nu știi ce vrei să faci mai departe. Ai parte de lucruri la care alții nici măcar nu îndrăznesc să viseze, dar tot nu ești mulțumit. Indecizia nu te lasă să vezi partea plină a paharului.

ADVERTISEMENT

Rac

Lucrurile încep să se așeze în sfârșit în favoarea ta. Ești pe drumul cel bun, nu-i lăsa pe ceilalți să-ți spună că nu poți duce la capăt anumite planuri sau idei.

Leu

Ai o perioadă extrem de aglomerată și unde mai pui că se apropie cu pași repezi și sărbătorile. Ar fi cazul să iei o mică pauză, nu te aglomera prea rău. Respiră și tu puțin!

ADVERTISEMENT

Fecioară

E foarte ușor să te lași prins în capcană dacă asculți gurile rele din jurul tău. Nu mai apleca urechea la tot ce zboară și gândește singur. În felul acesta nu vei avea niciun regret.

Balanță

Nu suporți să fii criticat și corectat și simți asta din plin pe propria piele când ești pus la zid de prieteni și familie. Asumă-ți, poate chiar ai greșit, altfel de ce ar sări toată lumea cu gura pe tine?

Scorpion

Relaxează-te și lasă lucrurile să se așeze de la sine. Nu te mai alarma din orice. Bucură-te de această zi pentru a o dedica micilor plăceri ale vieții. Poate chiar îți faci timp pentru pasiuni.

Săgetător

Aștepți în zadar niște informații despre un proiect mai vechi. Este momentul să lași totul baltă și să o iei de la capăt. O afacere pornită de la zero te va ajuta enorm în viitorul apropiat.

Capricorn

Fii optimist chiar dacă totul în jurul tău se dărâmă cărămidă cu cărămidă. Mâine este o nouă zi și poate fi mai bună decât precedenta. Nu îți pierde speranța!

Vărsător

Încrederea în sine contează enorm, dar nu cădea în extrema cealaltă. Ascultă și de sfaturile celor din preajmă, s-ar putea să fii surprins de ideile acestora.

Pești

Evită achizițiile majore și fii atent la cheltuielile pe care le faci. Ai tendința să cumperi lucruri de care nu ai nevoie. Chiar vrei să faci din nou datorii?

ADVERTISEMENT