Life

Sfatul zilei de luni, 17 mai 2021. Zodiile care trebuie să evite cheltuielile

16.05.2021 | 14:00
Sfatul zilei de luni 17 mai 2021 Zodiile care trebuie sa evite cheltuielile
Sfatul zilei de luni, 17 mai 2021. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de luni, 17 mai 2021, ne îndeamnă să lăsăm în urmă greșelile trecutului și să ne concentrăm să nu le mai facem în viitor. Sunt câteva zodii care trebuie să fie atente la cheltuieli în ziua aceasta.

Zona de finanțe trebuie să primească o atenție sporită din partea ta, pentru a evita eventualele neplăceri. Nu vrei să te întinzi mai mult decât îți este plapuma, așa că mare atenție!

ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de luni, 17 mai 2021. Aceste zodii riscă piederea banilor

Berbec

Atmosfera din jurul tău s-ar putea să fie una tensionată. În stilul tău caracteristic, încerci să împaci pe toată lumea, dar s-ar putea să fii tu cel care iese țapul ispășitor.

Taur

Pentru cei din zodia Taur, astrele arată că trebuie să aibă mai multă grijă cu banii. Cel mai bine ar fi să eviți cheltuielile care presupun sume mari de bani, fiindcă poți ieși în pierdere.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii pot intra într-un conflict în ziua aceasta și adevărata provocare pentru ei este felul în care îl vor gestiona. Maturitatea ta emoțională se va vedea în această zi.

Rac

Pentru cei din zodia Rac, ziua de luni se prevestește a fi una plină de evenimente. Nu-ți vei vedea capul de treabă, așa că cel mai bine ar fi să te organizezi și să scrii tot ce ai de făcut într-o agendă.

ADVERTISEMENT

Leu

Nativii din zodia Leu sunt privilegiații acestei zile, după cum arată sfatul zilei. Ești apreciat de toată lumea și lăudat la locul de muncă.

Fecioară

Fecioarele primesc o sumă de bani neașteptată și au cel mai mare succes pe plan financiar dintre toate zodiile. Ai grijă să faci investiții, nu cheltuieli anapoda.

ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de luni, 17 mai 2021, pentru toate zodiile din horoscop

Balanță

Balanțele scapă de stresul de la locul de muncă și reușesc să se concentreze asupra lucrurilor care contează cu adevărat.

Scorpion

Scorpionii trebuie să evite orice fel de cheltuială în această zi, fiindcă nu este una de bun augur și ea se va întoarce împotriva lor. Cel mai bine e să ții banii în buzunar.

Săgetător

Săgetătorii se simt copleșiți de toate lucrurile pe care le au de făcut și tocmai de aceea ar fi bine să ceri ajutorul unei persoane dragi ție care știi că l-ar oferi oricând.

Capricorn

Capricornii sunt acea zodie care are un succes financiar foarte mare în ziua aceasta și acești nativi pot chiar să facă niște economii.

Vărsător

Vărsătorii se concentrează pe muncă și acest lucru nu rămâne nerăsplătit, așa că au mari șanse de a fi promovați sau de a primi un bonus.

Pești

Pentru cei din zodia Pești, ziua aceasta este una a relaxării așa că se ocupă de sănătatea lor fizică și psihică. Nu trebuie să lași pe nimeni să îți strice starea de zen.

ADVERTISEMENT
Tags:
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților