Life

Sfatul zilei de marți, 8 august 2023. O lecție importantă pentru Pești

Află care este sfatul zilei de marți, 8 august 2023. Lecția importantă pe care o vor primi Peștii. Ce se întâmplă cu restul nativilor
07.08.2023 | 12:00
Sfatul zilei de marti 8 august 2023 O lectie importanta pentru Pesti
Sfatul astrologilor pentru nativi. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Descoperă sfatul zilei de marți. Află ce ți-au rezervat astrele și lucrurile de care trebuie să te ferești. Peștii vor primi o lecție importantă de la viață. Unii nativi vor avea parte de o călătorie memorabilă, iar alții își vor îmbunătăți situația financiară.

Sfatul zilei de marți, 8 august 2023. Ce se întâmplă cu nativii

Berbec

Nativii Berbec vor avea de pierdut dacă se vor mai certa cu persoane care nu aceeași gândire ca a lor. Nu fac decât să se afunde în conflicte și să acumuleze frustrări. Acestea le pot crea stări de sănătate, așa că Berbecii sunt nevoiți să învețe să-și controleze anumite stări.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii vor fi obosiți, marți, dar mulțumiți de tot ceea ce au realizat în ultima vreme. Obiective de pe lista lor au devenit realitate. Astrologii îi sfătuiesc să-și păstreze entuziasmul în continuare, căci printr-o atitudine pozitivă vor avea doar de câștigat.

Gemeni

Gemenii riscă să piardă prieteni valoroși prin atitudinea lor respingătoare, din ultima vreme. Trebuie să-și controleze stările, în așa fel încât să nu mai deranjeze pe nimeni. Gemenii au nevoie de susținerea celor dragi pentru a reveni la normal.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii se vor afla în impas. Au cheltuit cam mulți bani în ultima vreme și nu știu la ajutorul cui să apeleze, încât să iasă din încurcătură. Racii au nevoie de susținere, asemeni Gemenilor, în așa fel încât să nu mai ”arunce” banii pe lucruri de care nu au nevoie.

Leu

Leul va afla un adevăr dureros, marți. O persoană apropiată l-ar putea trăda, iar Leul nu va ști cum să procedeze mai departe. Astrologii sunt de părere că îi va fi de folos un comportament respingător, în așa fel încât să atragă atenția că nu poate fi dus de nas.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioara a început să uite de persoanele apropiate. Nu mai dorește să interacționeze cu ele, după ce a atins un apogeu al vieții. Astrologii îi atrag atenția să fie mai prudentă, căci oricând ar putea reveni la situația anterioară, când nu era prea fericită.

Balanță

Balanța își dorește mai mulți bani în cont, dar nu este dispusă să facă niciun sacrificiu. Fără a suporta niște urmări care să o scoată din zona de confort, Balanța nu va ajunge acolo unde își dorește și unde are nevoie. Balanța trebuie să învețe să creeze un echilibru în viața sa.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionul va întinde o mână de ajutor care va conta enorm pentru persoana căreia îi va oferi sprijin. Aceasta îi va face cunoscută fapta mai multor persoane. O celebritate nu este exclus să apară peste noapte pentru Scorpioni și trebuie să aibă grijă cum se bucură de ea.

Săgetător

Săgetătorii se simt tot mai singuri în ultima vreme. Secretul este, însă, să se redescopere în această perioadă, chiar dacă nu le este ușor. Nativii trebuie să comunice mai mult cu persoanele apropiate și cu cineva specialist în domeniul psihologiei.

Capricorn

Capricornii se vor lăsa duși de val. Vor petrece până în zori, într-o vacanță, în care se află alături de persoanele apropiate. Atenție la consumul de băuturi alcoolice în exces. Acestea nu vă fac bine. Bucurați-vă altfel de clipele unice.

Vărsător

Vărsătorul ar putea avea probleme în cuplu. Persoana iubită nu dorește să mai interacționeze cu ei, după ce vor afla un adevăr dureros. Vărsătorii au călcat strâmb în ultima vreme și trebuie să recunoască acest lucru, deși nu le convine.

Pești

Peștii vor avea o urmă de regret după ce vor jigni o persoană apropiată. Nu ar mai trebui să facă acest lucru de acum încolo, căci se vor umili foarte mult. Nu îi avantajează o atitudine superioară, ci una binevoitoare, care îi va duce pe drumul corect.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori