ADVERTISEMENT
Life

Sfatul zilei de miercuri, 9 septembrie 2020. Schimbări majore pentru nativul Leu

Autor: Madalina Moraru | 09.09.2020 | 08:47
Sfatul zilei de miercuri, 9 septembrie 2020. Schimbări majore pentru nativul Leu
Nativul Leu traversează schimbări însemnate, miercuri, pe 9 septembrie 2020

FANATIK îți aduce cele mai noi vești despre fiecare zodie în parte. Iată ce le rezervă astrele nativilor zodiacului european, miercuri, pe 9 septembrie.

ADVERTISEMENT

Foarte multe zodii sunt în această perioadă în căutarea sinelui. De aceea majoritatea trec prin transformări, la început de toamnă. Scorpionul se va simți ceva mai singur o vreme.

Pe când în cazul Leilor a venit timp să strălucească în societate. Nu sunt singurele zodii favorizate în următoarea perioadă sau care vor avea de încasat și sume importante de bani

ADVERTISEMENT

Sfatul zilei pentru miercuri, 9 septembrie 2020. Leii trebuie să se bazeze mult pe intuiție

Berbec

Veștile sunt foarte bune pentru Berbeci, mai ales pentru acei nativi care își doresc să câștige mai mulți bani. Vor putea obține o mărire de salariu sau un bonus din partea șefilor pentru ideile lor.

Taur

Taurii se simt copleșiți de emoție pentru că vor încerca să le arate celor pe care îi iubesc tot ce simt. Nu trebuie să se grăbească să își pună sufletul pe tavă chiar din primele clipe și să îl lase și pe celălalt să se exprime, în felul său.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii au nevoie de mai mult curaj dacă vor să se descurce cu planurile pe care vor să le aplice. Ar putea avea bătăi de cap din pricina nesiguranței lor.

Rac

Racii au nevoie de o pauză. Poate fi vorba de o sesiune de cumpărături, în care să își achiziționeze un obiect de valoare, fie de o excursie.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii au parte de momente foarte bune. Astrologii anunță că miercuri, pe 9 septembrie 2020, vor avea mai multe revelații despre propria persoană. Motiv pentru care știu precis ce schimbări este nevoie să aplice. Trebuie să se bazeze pe intuiția lor ceva mai tare.

Fecioară

Fecioarele au nevoie de multă răbdare. Nu este cel mai bun moment în care să își piardă cumpătul, mai ales nu în fața celor din familie, care încearcă doar să îi ajute să își depășească problemele.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanțele vor putea să se aventureze în terenuri necunoscute, dacă simt că a venit clipa în care să se detașeze mai mult. Ar putea pleca într-o vacanță cu partenerul lor.

Scorpion

Pentru Scorpioni ziua de miercuri este una dificilă, în care vor avea multe de rezolvat. Fie că au de semnat documente oficiale, sau acte ce le dădeau bătăi de cap, a venit momentul să rezolve și astfel de aspecte pe care le evitau.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Săgetătorul are parte de o perioadă ceva mai tumultoasă. Fie le-a fost pusă inima pe jar de către o persoană din trecutul lor, fie vor întâlni pe cineva nou. Este posibil să se gândească serios la întemeierea unei familii.

Capricorn

Capricornii trebuie să se relaxeze mai mult, pentru că au muncit pe brânci o perioadă. Lunile de vară au fost asaltate cu diverse solicitări, dar acum este momentul să își facă timp și pentru ei.

Vărsător

Pentru Vărsători se anunță o perioadă încărcată cu aventură. Vor face mai multe excursii și se vor dedica ceva mai tare vieții lor de familie. Se pare că le-a lipsit foarte tare acest aspect și se bucură din plin de timpul liber.

Pești

Peștii ar putea întâmpina mai multe tensiuni, atât în familie, dar și la locul de muncă. A venit timpul să facă un pas înapoi și să privească totul dintr-un alt unghi, pentru că ar putea să nu aibă chiar mereu dreptate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!