ADVERTISEMENT
Life

Sfatul zilei de sâmbătă, 10 aprilie 2021. Nativul Gemeni privește drept înainte

Autor: Alexa Serdan | 09.04.2021 | 10:36
Sfatul zilei de sâmbătă, 10 aprilie 2021. Nativul Gemeni privește drept înainte
Sfatul zilei de duminică, 30 mai 2021. Fecioara are o zi productivă. Sursa foto: Pinterest.com

Sfatul zilei de sâmbătă, 10 aprilie 2021, le transmite celor 12 zodii să rămână așa cum sunt, să nu se schimbe pentru nimeni în lume în felul în care vor ceilalți. Cine te place, te place exact cum ești în realitate. 

ADVERTISEMENT

Suntem diferiți, lucru care este perfect pentru toată lumea. Nu trebuie să avem aceleași vise sau aceleași idealuri, e minunat să avem păreri diferite despre o anumită problemă. Astrele spun să fim realiști și cu picioarele pe pământ perioada asta.

De asemenea, prima zi de weekend vine cu concepții noi, dar și cu activități care îi scot pe nativi din zona de confort. E minunat să încerce lucruri noi, unele pot deveni chiar stiluri de viață sau locuri de muncă care să le aducă bani frumoși.

Sfatul zilei de sâmbătă, 10 aprilie 2021, pentru fiecare nativ la rând

Berbec

Nu mai pretinde că nu știi surpriza care ți se pregătește și dă cărțile pe față. Nu ai cum să te bucuri de ceva de care știi de câteva zile bune.

ADVERTISEMENT

Taur

Profită de timpul liber și încarcă-ți bateriile. Citește o carte bună, vizionează un film de calitate sau plimbă-te prin natură înconjurat de prieteni.

Gemeni

Este o perioadă perfectă pentru a-ți arunca privirea spre viitor. Nu mai aștepta ziua de mâine și fă-ți planurile, singur sau cu partenerul de viață.

Rac

E momentul să schimbi ceva la care te gândești de ceva vreme. Gândește-te bine dacă o faci pentru tine sau pentru persoana de lângă tine.

ADVERTISEMENT

Leu

Energie, voie bună și zâmbete. Este o zi numai bună pentru aer curat, excursii sau discuții cu oamenii dragi. Fii pozitiv și va fi perfect totul.

Fecioară

Începi să descoperi ce nu-ți place. O persoană te ajută să afli ce te deranjează, dar și care sunt activitățile care te scot ușor din zona de confort.

ADVERTISEMENT

Balanță

Îndreaptă-ți privirea spre jumătatea ta. Petrece mai mult timp cu partenerul de viață, care se simte cam neglijat. Oferă-i toată atenția ta.

Scorpion

Trăiește prezentul, nu te grăbi să crești. Viitorul vine singur, indiferent ce alegi să faci în momentul de față. Ar fi bine să alegi să trăiești.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Nu trebuie să fii mereu primul, în vârf. E important să stai și în spate, numai așa poți vedea cum se descurcă ceilalți sau ce decizii iau aceștia.

Capricorn

Alege persoana care nu vrea să te schimbe la 180 de grade, ci ia la pachet toate calitățile și defectele tale. Nu te grăbi, o vei găsi cândva.

Vărsător

Nu ignora semnalele pe care ți le transmite organismul. Trebuie să iei neapărat o pauză, să te odihnești mai mult. Ai la dispoziție două zile.

ADVERTISEMENT

Pești

Mergi mai departe și ignoră stresul. Muncește mai mult din plăcere, nu pentru bani și satisfacțiile vor fi mult mai mari pe urmă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!