Life

Sfatul zilei de sâmbătă, 20 iunie 2020. Fecioara are fluturi în stomac pentru un amic

19.06.2020 | 12:25
Sfatul zilei de sambata 20 iunie 2020 Fecioara are fluturi in stomac pentru un amic
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei pentru vineri, 20 iunie 2020, aduce pentru cele 12 semne zodiacale dorință de avansare la locul de muncă, noi idei de pus în practică, dar și șanse uriașe de a-și găsi sufletul pereche pentru nativii singuri.

Persoanele născute în zodia Taur se vor bucura de o zi perfectă la serviciu, însă nu același lucru se poate spune despre Capricorn care abia așteaptă să plece acasă.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce în rândurile care urmează previziunile complete pentru toate cele 12 zodii în parte. Află care sunt evenimentele de care au parte nativii.

Acesta este sfatul zilei de sâmbătă, 20 iunie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Cui nu-i place să călătorească, să vadă lumea? Nu cred că este cineva care ar refuza o vacanță, tu de ce ai face-o?! Dă curs invitației care îți este făcută de un prieten apropiat.

ADVERTISEMENT

Taur

Totul merge așa cum ți-ai propus, în special la locul de muncă unde șefii observă dăruirea și implicarea de care dai dovadă. Sunt șanse mari să fii propus pentru o avansare sau pentru o mărire de salariu.

Gemeni

Visezi să ajungi în top, dar pentru asta trebuie să muncești din greu. Este foarte important să știi când să te oprești, nu epuiza toată energia pe care o ai.

ADVERTISEMENT

Rac

Tocmai când crezi că nimic rău nu ți se mai poate întâmpla, dai peste un nou obstacol. Nu-ți fă griji, ridică capul sus și mergi mai departe. Ai puterea de a depăși orice problemă.

Leu

Nu ai nevoie de nimeni în preajmă. Simți nevoia să stai singur, numai tu și gândurile tale. Este momentul perfect să afli unde ai greșit și ce trebuie reparat.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Există o magie de nedescris între tine și o persoană din cercul de prieteni. Nu mai ține în frâu sentimentele, ar putea ieși o relație de dragoste foarte frumoasă.

Balanță

Trăiești un vis foarte frumos, dar din păcate realitatea este cu totul alta. Un secret iese la iveală și îți distruge imaginea perfectă pe care ți-ai făcut-o până acum.

Scorpion

Loialitatea este foarte importantă pentru tine, doar că un prieten în care aveai maximă încredere te trădează în cel mai urât mod. Nu-ți pierde complet încrederea în oameni.

Săgetător

Armonie, confort și liniște, așa s-ar putea descrie ziua ta. Și unde mai pui că o petreci undeva în aer liber, departe de agitația cotidiană. Nu uita să te bucuri de priveliște.

Capricorn

Stresul și oboseala din ultima perioadă încep să-și spună cuvântul. Nu mai ai deloc răbdare și abia aștepți să ajungi acasă de la serviciu. Relaxează-te și încarcă-ți bateriile.

Vărsător

Strălucești în adevăratul sens al cuvântului de când ți-ai întâlnit sufletul pereche. Nu-ți mai încapi în piele de fericire și adori să stai în compania jumătății tale.

Pești

O nenorocire nu vine niciodată singură. Cum scapi de o problemă, dai imediat de alta. Nu mai știi cum să le dai de cap și simți că o razna pe zi ce trece tot mai mult.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească...
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească Bodrum, suspectul, fostul soț al victimei, prins după 6 luni
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă....
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă. Cine le-a stricat prietenia