Life

Sfatul zilei de sâmbătă, 29 mai 2021. Săgetătorul se bucură de sinceritate deplină

Sfatul zilei de sâmbătă, 29 mai 2021, aduce momente frumoase cu cei dragi, dar și evenimente importante care țin de partea profesională și de viitorul apropiat.
28.05.2021 | 11:03
Sfatul zilei de sambata 29 mai 2021 Sagetatorul se bucura de sinceritate deplina
Sfatul zilei de sâmbătă, 29 mai 2021. Săgetătorul se bucură de sinceritate deplină. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Potrivit astrelor, este o zi în care nativii trebuie să se mobilizeze și să afle ce vor să facă mai departe. Ceasul ticăie și nu este timp de pierdut, indiferent despre ce este vorba.

Consultă evenimentele și întâmplările pentru toate cele 12 semne zodiacale în rândurile de mai jos. FANATIK îți spune care sunt previziunile complete!

ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de sâmbătă, 29 mai 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Neîncrederea îți poate strica relația cu partenerul de viață. E cazul să te temperezi, în caz contrar s-ar putea să rămâi singur cât mai curând.

Taur

Se ivesc multe oportunități în calea ta, trebuie doar să știi care sunt cele potrivite pentru tine. Pentru asta trebuie să te consulți cu o persoană dragă.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Ești o persoană valoroasă pentru oamenii din jur, care te sună mereu să te scoată în oraș. Nu mai sta în casă și ieși  cu gașca de prieteni la aer curat.

Rac

E timpul să te gândești mai mult la tine și la activitățile care îți dau o stare de bine. Fii puțin mai egoist, poate îți iei și câteva zile libere.

ADVERTISEMENT

Leu

Acționează numai când ești calm. Nu lăsa impulsivitatea să-ți strice relațiile cu ceilalți, s-ar putea să nu mai poți repara mare lucru după.

Fecioară

Simți că poți muta munții din loc. Ai o forță și o determinare uriașă, care te pot ajuta să faci față tuturor provocărilor din perioada asta.

ADVERTISEMENT

Balanță

Este o zi numai bună pentru a accepta că nu le poți face pe toate. Nu ar strica să primești o mână de ajutor atunci când simți că nu mai faci față.

Scorpion

Discuții aprinse cu jumătatea ta, care are o listă întreagă de reproșuri. Din păcate, în ultima vreme dragostea a fost pusă pe plan secund și asta îl doare pe celălalt.

Săgetător

Spune întotdeauna ce simți și ce gândești, fără să te gândești la urmări. E bine să fii sincer cu tine și apoi cu oamenii din jur.

Capricorn

Nu te gândi de două ori înainte de a face un lucru, s-ar putea să dai înapoi. E bine să fii decis de la început, indiferent de ce se întâmplă după.

Vărsător

Se anunță o veste bună legat de locul de muncă. În sfârșit, schimbi macazul și faci meseria care îți bucură sufletul la fiecare secundă.

Pești

Concentrează-te mai mult pe ce vrei de la celălalt. Axează-te pe dragoste și pe timpul petrecut cu jumătatea ta, profită de aceste momente.

ADVERTISEMENT