Life

Sfatul zilei de vineri, 22 mai 2020. Gemenii muncesc din greu, în timp ce Capricornul trage de timp

21.05.2020 | 11:25
Sfatul zilei de vineri 22 mai 2020 Gemenii muncesc din greu in timp ce Capricornul trage de timp
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei pentru vineri, 22 mai 2020, vine cu vești bune pentru majoritatea semnelor zodiacale, însă vor exista și nativi care s-ar putea despărți de partenerii de viață. Persoanele născute în Gemeni vor munci foarte mult, în timp ce Capricornul nu are chef de nimic.

Acesta este sfatul zilei de vineri, 22 mai, de la zodie la zodie

Berbec

Nu te mai obosi să le explici celor din jur ce vrei să faci. Este cazul să iei atitudine și să duci la bun sfârșit planurile pe care le ai în minte.

ADVERTISEMENT

Taur

Este o zi perfectă pentru a-ți petrece timpul alături de partenerul de viață. Profită și acordă-i jumătății tale toată atenția de care are nevoie.

Gemeni

Muncești din zori și până-n seară pentru o viață mai bună și nu te plângi absolut deloc. Visezi la o existență fără griji care se anunță tot mai aproape.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai nevoie de câțiva aliați pentru planurile tale. Nu te sfii să ceri ajutorul prietenilor sau membrilor familiei care te susțin orice ai face.

Leu

Ești în centrul atenției și entuziasmul tău este împărtășit de toți care te înconjoară. Adori să strălucești, dar vezi să nu-i eclipsezi pe ceilalți.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Depășește-ți toate așteptările. Pune-ți încrederea în forțele proprii și vei vedea cum fiecare plan pe care-l conturezi în minte se va îndeplini.

Balanță

Spiritele sunt cam încinse la locul de muncă. Ține-te departe de bârfe și gurile rele dacă nu vrei să-ți strici ziua și să pleci acasă încărcat de nervi.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Situația este cam neclară în relația de cuplu, însă până la finalul zilei vei afla dacă vă despărțiți sau reușiți să treceți peste obstacole.

Săgetător

Ai impresia că nimic nu mai are sens în viața ta și nu mai poți înainta mai departe. Nu te lăsa învins, întotdeauna se mai găsesc resurse interioare.

Capricorn

Tragi de timp și nu chef să faci absolut nimic. Nu e nicio problemă, meriți să profiți de o zi liberă chiar dacă este în timpul săptămânii.

Vărsător

Ai reușit să dai din nou de probleme și nu găsești o cale de ieșire. Nu-ți pierde speranța, va răsări și pe strada ta soarele.

Pești

Sancțiunile nu te afectează prea tare. Ești nepăsător cu tot ce se întâmplă și ai devenit tot mai egoist în ultima vreme.

ADVERTISEMENT
Tags: